5 September, 2002

Griekse overheid maakt zich onsterfelijk belachelijk

Te vinden onder: Uncategorized — @ 12:20

Pacman en Mario Bros, illegale vluchtelingen? Lara Croft en Duke Nuk’em niet meer welkom? Frogger en Sonic bedreigde diersoorten?
In Griekenland bestaat er een groot aantal online gokverslaafden. Ondanks het feit dat de nationale regering er gokspelletjes illegaal heeft verklaard en er zware straffen op staan, blijft de doorsnee Griek snel te verleiden tot het wagen van een online gamble. Het was dus nodig volgens de Griekse regering dat er drastische maatregelingen getroffen werden. Gewoon elk computerspelletje radicaal verbieden. Zo ben je er zeker van dat je burgers niet zullen gokken. Ook schaakcomputers, Gameboys en ander onschuldige electronica vallen onder die wet, alhoewel dat dat zo onnozel is dat het groot is.
Het begint weldra een saaie bedoening te worden daar op de bakermat van de westerse cultuur: Tenzij je je vakantie wil verlengen in een grieks prison, is het aangeraden om er dus niet te blowen (is allang een zwaar strafbaar feit in G.) en geen enkel computerspelletje meer te spelen. Nog al een chance dat je er nog wel mag hinkelen.

Greek ban on gaming threatens Internet cafes
On-line chess banned from Internet cafes?
Greek govt bans all computer games


reageer als eerste op deze post (0)


Reageer als eerste. »

Reageer als eerste.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress