27 May, 2002

Groot-Brittanië legt complot bloot.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 0:05

Er wordt gemarteld op de Sinksenfoor volgens Groot-Brittanië. Middels een in het diepst geheim gemaakt filmpje tonen zij aan hoe in het openbaar mensen in helse machines worden vastgeklemd en daarna flink door elkaar worden geschud en dit onder een gekmakend gedreun dat op de trommelvliezen inbeukt. Dat dit vrijwillig gebeurt wijten zij aan de jarenlange geheime testen op een deel van de lokale bevolking, vooral te situeren in Deurne-Zuid, uitgevoerd door de Belgische geheime overheid om Absolute Vrijwillige Gehoorzaamheid op te leggen door middel van subliem uitgezonden signalen via tv en andere media, en waar gerust die vetzakkerij die in het drinkwater wordt gekapt ook mag vernoemd worden. Het uiteindelijk doel zou zijn, volgens de Britten, om uit te vissen hoe ver je een groep idioten perfect kunt manipuleren terwijl je hen laat denken dat ze alles in volle vrijheid doen.
Groot-Brittanië klaagt deze praktijken dan ook internationaal aan, en heeft een video die middels een Britse geheime agente het land werd uitgesmokkeld, om zijn beschuldigingen kracht bij te zetten. Ze verwittigen andere landen die dezelfde praktijken beoefenen als het onze, om ermee op te houden de rechten van zijn burgers te schenden.
Rare jongens die Britten.


reacties (2)


2 reacties, »

 1.   Reactie van Mike , op 27 May, 2002 @ 3:02

  He, maar gij toch ook denk ik zo’n beetje heheh…heheh…

 2.   Reactie van bernard , op 27 May, 2002 @ 18:34

  Lees “The Isles – A history ” 1078 p. Mc Millan 1999, van prof.em. (Oxford) Norman Davies.Instructief, hij laat op z’n ouwe dag zijn eigen volk op de meest erudiete manier in de spiegel kijken.

  Engelsen, da’s een historisch protestants volk, dus: hoge mate van hyocrisie (ze kennen de oude geniale truc van de katolieke biecht niet).

  Gruwelijk volkskarakter, net zoals de NL.Check out: het dodenaantal van de Britse koloniale veroveringen is hoger dan het Spaanse (die zgn. “gruwelijke conquistadores”), het NL se hoger dan het PORT. Ze sloegen ze dood, één minuut later deden ze al alsof er niks gebeurd was.Dan begonnen de ESP, van hun kant pas te roepen: kijk, bloed, joepie.De UK ging gewoon over tot de orde van de dag.

  Zeer instructief: “keeping up appearences”, het feuilleton.”The lady (dat soot dwaze trut dus, met haar nog dwazer schoothondje, haar man dus) speaking”. Ze wil altijd alles over een ander vernemen, zonder iets over zichzelf prijs te geven.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress