19 August, 2002

Her-installatie

Te vinden onder: Uncategorized — @ 17:09

De brave collega’s hebben van mijn afwezigheid gebruik gemaakt om mijn werkstationnetje te format-c’en, zodat ik een vers, leeg pc’ke voor mijn neus had staan bij het aanvangen der werkzaamheden vanochtend.
Dus ik heb lekker zitten installeren in de voormiddag. Man, je zou ervan opzien wanneer je ziet hoeveel software je zoal bij elkaar zamelt om de job gedaan te krijgen, onvoorstelbaar! En ondertussen maar lekker bakken koffie slurpen :)
Ook was mijn tweede monitor er eindelijk. Twee aparte desktops, die luxe ken ik van thuis maar hier moest ik het de hele tijd stellen met één 17 inchje en heb ik lang achter het tweede mogen zagen. En vanochtend was het er dus.
Ik begin eindelijk een beetje geïnstalleerd te geraken, eindelijk heb ik een bak onder mijn kloten waar ge al eens iets mee kunt uithalen, al had ik graag PHP en MySql ook nog lokaal kunnen draaien.
Nu nog een printerke en een cd-schrijverke in het kot alhier, en men kan zeggen dat ik dan helemaal gesteld ben. En nu allemaal tesaam: mercie baas ;)


reacties (3)


3 reacties, »

 1.   Reactie van chelle , op 19 August, 2002 @ 19:51

  voor die “My Sukkel” en “PfhhhhP”: mag ik nog kiezen tussen de strop en de kogel ?

 2.   Reactie van staf , op 19 August, 2002 @ 22:19

  Niks format, pc’s verwisselt ja.
  En ik zit nu met uwen ouden boecht pc te kl*ten. :(
  Maar eigenlijk gun ik het u wel, want ik gebruik de mijne max 20min/dag.
  Enjoy !

 3.   Reactie van nathan , op 20 August, 2002 @ 10:15

  Merciiieee baaaaass ! (toch ene die luistert ;-)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress