17 May, 2005

Het is een klucht

Te vinden onder: Uncategorized — @ 19:29

John Robert Bolton, een Amerikaans politicus en diplomaat, is een hevig tegenstander van de Verenigde Naties. Straffer, hij vindt de VN volkomen overbodig: “There is no such thing as the United Nations. There is only the international community, which can only be led by the only remaining superpower, which is the United States.”.
Bekijk wat Bolton nog meer te zeggen heeft over de VN (.mov)
In maart werd uitgerekend deze man door president Bush genomineerd als VS-ambassadeur bij, jawel, diezelfde VN. Verzin dit en niemand zou je geloven.

John Robert Bolton (wikipedia)
John Bolton nominated U.S. Ambassador to the United Nations.
John Bolton on the United Nations (.mov)
stopbolton.org.
un.org


reacties (3)


3 reacties, »

  1.   Reactie van Jerkweed USA , op 23 May, 2005 @ 21:19

    Net zoals toen ze plots 550 miljard dollar of zo achterstallige bijdragen aan de VN betaalden omdat ze wisten dat ze kort nadien de steun nodig hadden in de Veiligheidsraad voor de inval in Irak. Wij blijven precies maar verschieten dat Texaanse oliebaronnen zonder enige scrupules enkel maar uit zijn op eigenbelang.

  2.   Reactie van stefferd , op 17 May, 2005 @ 21:15

    superieure omhooggevallen middeleeuwse feodaal getinte kleurloze en pas uitgekotste braakbal van een uil die niet beseft dat china de grootste wereldmacht is… worden die amerikanen zo opgevoed ofzo?

  3.   Reactie van Tijd , op 18 May, 2005 @ 19:19

    Dat Bush geen hoge pet op heeft van de VN weten we natuurlijk al langer. Dat ie regelrecht in de aanval gaat is al wat erger. Komt daar nog eens bij dat Wolfowitz, de uitvinder van de “pre-emptive strike”, ondertussen baas is bij de Wereldbank. De pionnen worden uitgezet, het spelbord komt in beweging.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress