15 December, 2004

Het was maar om te lachen.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 11:15

Dewinter met tulbandOp de jongste partijvergadering van het VB kwam Dewinter opdagen met bloedrode ogen, wallen als zakken en met een tulband op zijn vlaamse hoofd. De partijraad van het VB was met stomheid geslagen en voorzitter Vanhecke bleef zowaar bijna in zijn slok zwarte koffie toen hij zijn radicaalste lid zag aantreden in het uniform van de vijand.
‘Onvoorstelbaar wat er door ons heenging’, aldus een zichtbaar aangedane Vanhecke. ‘Ik had van Dewinter toch wat meer serieux verwacht. Dit zijn geen grapjes meer.’
Toen Dewinter doorkreeg dat zijn frivoliteit niet in goede aarde viel hief hij zijn beide handen verontschuldigend in de lucht, riep ‘Allah Akbar!’ en mompelde daarna: ‘He mannen, het was maar om te lachen he’, waarna hij plechtig beloofde om nooit nog van een joint te trekken.


reacties (5)


5 reacties, »

 1.   Reactie van bernard , op 15 December, 2004 @ 18:29

  Nog één keer.

  Het zijn dezelfden, die VL ” elite”, dus, die zich al jaren beklagen over DiRupo. De PS is in FR België zo sterk dat hij incontournable is. Zonder de PS een Be. regering vormen is niet mogelijk. Dat stoort die VL ” elite”. Dat staat hen in de weg.

  Dan maar een meer autonoom, zeld onafhankelijk VL. Daar zorgt het VB zeker voor. Dan binnen dat autonoom VL de arbeidsflexibiliteit opdrijven tot de hoogte die een zeker patronaat volgt. De vakbondsmacht breken. Enz., enz. Daar zorgt het VB ook voor. Binnen het VB ziet het letterlijk zwart” van de idioten. Maar de rechtse ” elite” van VL zal dan wel met o a een P. De Winter af te rekenen hebben.

 2.   Reactie van Filip Dewinter , op 16 December, 2004 @ 3:34

  Wacht maar tot ik aan de macht ben, ik weet u wonen.

 3.   Reactie van bernard , op 15 December, 2004 @ 13:37

  Even provocatief, Pol. Je kent mij.
  Op het ogenblik dat de dotaties aan VB zullen afgeschaft zijn en het VB véél geld van zekere VL fin. , ind. en bankaire kringen krijgt, zal het niet meer ” om te lachen zijn”.

  Houden de andere ( rechtse) partijen dan nog vast aan de openbare financiering als ze weten dat ze elders ( bij privé) méér kunnen krijgen en links dan – hoe dan ook – minder zal ontvangen?

 4.   Reactie van stef , op 15 December, 2004 @ 11:50

  Er is nog hoop: hij heeft eindelijk misschien het licht gezien en rolt ondanks de belofte stiekem toch alle dagen zijn slaapjoint.

 5.   Reactie van verf , op 15 December, 2004 @ 12:56

  mag ik er u aan herineren dat de de rechtse falanchisten in libanon de bekende shit produceerden en dat bekende rechtse kroegen stuf verkochten
  eigenaardig dat idee dat rechts niet aan de stuf zou ziten en links wel

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress