20 July, 2003

Hondsdagen

Te vinden onder: Uncategorized — @ 6:54

En terwijl de hondsdagen daar zijn, terwijl mijn kat na elke vier meter die hij aflegt op de planché gaat liggen met zijn buik naar boven en zijn poten wijd uiteen en met zijn tong uit zijn bek en terwijl de thermometer op het balkon in de zon elke middag fors de veertig graden overschrijdt al twee weken lang en terwijl ik zelf amper weet onder welke steen beschutting voor de hitte te zoeken en terwijl de steen van het balkon zelfs des nachts warm blijft aanvoelen, kan ik mijn ex-baas alleen maar dankbaar zijn voor mijn ontslag. Zulk een zomer dient niemand door te brengen achter een scherm of het is al gelijk achter wat. Véél te warm, veel teveel een marteling. Met dit weer dient iedereen verlof te hebben!
Met het vooruitzicht op een samenwerking met een heel sympathiek bedrijf zo rond het einde van dit seizoen (telewerken, stel je voor!), heb ik echt nog wel een aantal zalige weken voor de boeg waarin mijn enigste zorg zal zijn of mijn kat en mijn plantjes genoeg water zullen hebben en of ik m’n processorke koel genoeg ga kunnen blijven houden. Mij zul je niet horen piepen althans. Nóg graag zes weken van dit weer aub, en deze zomer staat gebookmarked als één der betere in zijn soort :D


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van Terrebel , op 20 July, 2003 @ 10:29

  Dacht dat ik het ook wel aardig had geregeld: In mei einde contract en in augustus begin van het nieuwe…
  Genieten is goed!

 2.   Reactie van Cranium , op 20 July, 2003 @ 19:49

  Ik heb – als thuiswerker – maar een zuidelijk ritme aangenomen… ‘s nachts werken, ‘s ochtends en ‘s avonds slapen in de koelte van de ventilator en ‘s middags/vooravonds alle geneugten van zon, balkon, drankjes, parasol en boeken. Het is net echt :)

 3.   Reactie van liliwens , op 20 July, 2003 @ 19:10

  af en toe wat regen mag wel,
  want de tuin is bijna een woestijn

 4.   Reactie van Edwinek , op 22 July, 2003 @ 8:55

  Hangt ook een beetje van de baas af… Ik heb hier airco en thuis 6 meter glas op het zuiden. Drie keer raden waar het lekkerder is (qua klimaat dan).

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress