20 February, 2006

Huiduitslag

Te vinden onder: Uncategorized — @ 6:56

Geschurfte kloten krijgt ge toch van diegenen die u vriendschappelijk op de wang zoenen of u kameraadschappelijk op uw schouders slaan maar bij het zien uwer rug de grootste flauwe kul over u staan te vertellen omdat ze die hebben van horen zeggen of hem ter plekke verzinnen. Wat hebben zij daar nu aan en wat hebt gij daar nu aan. Achterbaksheid is de broeder van de lafheid en ge kunt er bijkans op wedden dat al dat geblaat dient om dat soort volks holle leven wat galm te geven en dat al dat gemekker van doen is om de aandacht van hun eigen stinkende puttekes weg te houden. Waar ge anders niet over moet twijfelen is dat ge beter vermijdt dat soort volk te vertrouwen. Dat opent zijn mond en stinkt, dat spreekt maar weet niet wat het zegt, dat meet met twee maten en drie gewichten, dat drinkt en kan niet zuipen, dat doet maar op maar weet van niks. Noppes weten zij. Van den hond zijn kloten, van geen hout pijlen maken. Dat soort mensen heeft stront in zijn ogen en moeit zich met het gezeik van anderen. Dat soort volk zit liever te klagen over de stank van een ander dan zichzelf eens te wassen.
En de droeve miserie als ge heel eerlijk zijt tegenover uzelf en dat spiegelbeeld dat u aanstaart met die wallen onder die moeë ogen vanachter dat zilvergepokte glas is dat ge weet dat ge geen haar beter zijt dan dat zij, maar dat ge dat in het theater uwer verontwaardiging over wat ge meent dat u is aangedaan allemaal liever niet wilt zien.


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van Relke , op 21 February, 2006 @ 21:42

  Dat soort volk zit liever te klagen over de stank van een ander dan zichzelf eens te wassen.

  :) Zo ken ik er ook veel

 2.   Reactie van liliwens , op 22 February, 2006 @ 0:25

  in een slechte bui polskaya

 3.   Reactie van nathan , op 24 February, 2006 @ 9:10

  Als ik dit lees, vind ik het ook echt spijtig dat je 1000letters onvindbaar blijken te zijn, na de omkat … Meer van dit ;-)

 4.   Reactie van Stefferd , op 25 February, 2006 @ 1:48

  begint ge het door te krijgen?

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress