2 June, 2007

Ik maak me zorgen

Te vinden onder: Uncategorized — @ 23:45

Is er iemand wat psychologisch onderlegt? Het kan niet meer goed zijn dat wanneer men op de radio een file in de richting van Koekelberg aankondigt, ik ‘Googleberg‘ begrijp. En vorige keer nog dacht ik dat Nick Cave in het refrein van Sweetheart come, ‘sweet dotcom’ zong.
Ik maak me zorgen.


reacties (3)


3 reacties, »

 1.   Reactie van Evil Henry , op 4 June, 2007 @ 19:26

  Ge zit waarschijnlijk in uw asciiale fase. Freud raadde daarvoor data-analyse aan.

 2.   Reactie van sven , op 5 June, 2007 @ 0:56

  shhhhht over die sweet dot com of de volgende event van Microsoft of andere grootspelers begint er mee. some things are better left untold :-)

 3.   Reactie van Bart , op 14 June, 2007 @ 14:45

  Ik vrees dat ik me bij de diagnose van Evil Henry zal moeten aansluiten. Dit zal een intensieve behandeling worden. Hoewel ik ook voor de existentiële therapie ben of het Eraringsgerichte hulpverlening.
  Leuk blog trouwens

  groetekes
  Bart

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress