16 May, 2006

Ik weet het niet.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 5:04

En dan sta je daar aan den toog en dan vraagt er een marokkaanse antwerpenaar u beleefd om uitleg over wat er gebeurd is omdat gij even blank zijt dan hij-die-geschoten-heeft en ge het hem misschien kunt doen begrijpen. En dan staat ge daar met bakkes dat smaakt naar as en ge zoekt naar zinnen die ge niet kunt vinden omdat ge ook geen zak snapt van wat die klootzak met zijn jachtwapen bezielde daar in de zonnige straatjes in het centrum van Antwerpen en ge stamelt zoiets gelijk: ‘sorry ik weet ‘t nie’ want ge kunt nie anders. Gij toch niet. Anderen wel. Die zeggen dat het hun schuld niet is, die wentelen zich weg, die keren zich af en loochenen plots hun leer of passen hun interpretatie ervan naar de buitenwereld toe huigelachtig aan.
Maar leg dat maar eens uit aan iemand die van zijn leven niet zeker meer is omdat hij/zij tot een andere cultuur behoort dan de ‘onze’ zonder uweigen te schamen. Dat lukt dus niet he. Eigenlijk zijn wij op die manier misschien allemaal racist, gelijk den Tourist beweert in het pijnigend rake nummer Goddeloos Kerkhof.


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van  Chipo , op 16 May, 2006 @ 14:21

    Ik heb (nog) niet geluisterd naar dat lied, maar zo min als alle moslims verantwoordelijk mogen gehouden worden voor de de mafkezen van de quada en zo, zo min zijn alle blanken verantwoordelijk voor een schoft. Dar Vlaams Belang en deregelijk viespeuken (hier (nl)net zo) de verantwoording afwijst is erg.

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress