20 July, 2003

Interpretatie gevraagd.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 20:34

Graag zou ik aan iemand die vrouwen verstaat eens willen vragen wat ze er in godsnaam mee bedoelen wanneer ze op het einde van een relatie snikkend vragen ‘of we toch nog vriendjes kunnen blijven’ om van zodra je je rug gedraaid hebt nooit meer iets van zich te laten horen of zien.
Vriendjes blijven – mijn kloten. Waarom zijn die krengen niet eerlijk en zeggen ze niet wat ze bedoelen: ‘Hufter, ik heb me in jou vergist, daar is de deur, ga en zie niet om’?


reacties (7)


7 reacties, »

 1.   Reactie van Chipo , op 20 July, 2003 @ 21:16

  Omdat de meeste vrouwen (en mannen) geen confrontaties durven. Want dan zijn ze niet aardig, namelijk en veel met name vrouwen zijn doodsbang niet lief/aardig/leuk gevonden te worden.

  Lieve Pol, zullen we vriendjes worden? Zou natuurlijk een betere zijn, trouwens, veel minnaars zijn amper vrienden van elkaar.

 2.   Reactie van novecento , op 21 July, 2003 @ 0:32

  Ach ,Polski toch. U niet opwinden over de vrouw, hoor je? Zij zit er ook maar verlegen mee. Doe uw ding en kijk niet om.

 3.   Reactie van Dimi , op 21 July, 2003 @ 1:53

  Tsja … dat moet je vragen aan een van de vrouwelijke soortgenoten die de innerlijke beweegredenen van het geheime vrouwengenootschap uit de doeken wil doen.

 4.   Reactie van CasaSpider , op 21 July, 2003 @ 2:14

  Uit het oog, uit het hart?

 5.   Reactie van Cranium , op 21 July, 2003 @ 3:23

  Het is het aloude verhaal van de Zachte Heelmeester. Ik neem aan dat de dame in kwestie zich al zo ontzettend schuldig voelde dat ze de pijn wilde verzachten door toe te zeggen dat ze niet geheel uit uw leven zou verdwijnen. Dat u heus een goede gast bent, dat het daar echt niet aan ligt. Bullshit, want wiens pijn verzacht ze eigenlijk? Slechts haar eigen schuldgevoelens. En dat ze niet eerlijk is merkt u toch pas zodra ze nooit meer iets van zich laat horen – en daar heeft zij toch verder geen last van. Vrouwen zijn slangen, ikzelf incluis, als het aankomt op het lozen van exen. Maar sommigen proberen uiteindelijk tenminste wel eerlijk te zijn in hun bedoelingen (of afscheid) als ze hebben ingezien dat andere methodes hypocriet, schandalig, wreed en duizendmaal pijnlijker zijn.

 6.   Reactie van Chipo , op 21 July, 2003 @ 8:22

  @Dimi: ik ben een vrouw, althans een bepaald tiepje.

 7.   Reactie van Librarian , op 21 July, 2003 @ 8:16

  De uitleg van Cranium (hersenpan) is m.i. de meest zinvolle. “Dat u heus een goede gast bent, dat het daar echt niet aan ligt.” Ja, dat herken ik wel.

  Chipo schreef dat minnaars zelden echte vrienden zijn en dat klopt ook wel. Een relatie heeft volgens mij dan ook meer kans van slagen als je in de eerste plaats vrienden en dan pas minnaars van elkaar bent.

  Groeten, Patrick aka Librarian

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress