4 August, 2002

JustforYou.be

Te vinden onder: Uncategorized — @ 19:13

Zo begint de email van Mediaplanet:
 
Beste abonnee van de Media Planet newsletter,
Bij uw inschrijving op deze newsletter gaf u ook aan dat u op de hoogte wou blijven van allerlei nieuwigheden, informatie, promoties, advies en geschenken die te maken hebben met de verschillende sectoren van Media Planet. Daarom versterken wij nu onze medewerking met onze partner JustForYou.

JustforYou.be is een programma dat …gecreëerd werd door het bedrijf ThePush N.V. met sociale zetel Carlistraat 2, 1140 Brussel. De doelstelling bestaat uit het zenden van geschenken, aanbiedingen, voordelen, prijsverminderingen, diensten en voorrechten aan de leden die ons daartoe de toelating gegeven hebben, en dit naargelang hun interesses. . Zulk gezeik dient tot niets anders dan het geld uit de zakken te kloppen van de onnozele consument, die nu betaald voor diensten en goederen die hem via zijn email door de strot gepushed worden door een Brusselse firma die o.a. emailadressen ‘verhuurt’ en informatie ‘verkoopt’, gebaseerd op gegevens uit enorme databases : …van al deze leden beschikken we over de socio-demografische gegevens (leeftijd, geslacht, beroep, activiteitensector, gezinsamenstelling,…) en interessevelden (meer dan 100 criteria).
Ik wil met firma’s die spammen niets te maken hebben, omdat ze mijn tijd verspillen, mijn mailbox bevuilen en getuigen van een zwaar gebrek aan respect tegenover potentiële klanten. Ze liegen en bedriegen (ik zou mij hebben ingeschreven om hun rommel te ontvangen), dekken zich in met kleine lettertjes (ze kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor vanalles en nog wat), en ze zijn bovendien nog hondsbrutaal ook. Zo moet je jezelf echt uitschrijven, ook al heb je je niet ingeschreven, want als je niet reageert op die bastards hun mail, dan gaan zij er voor hun gemak van uit dat je geïnteresseerd bent in hun rommel en heb je het aan je kloten: (Klikt u niet door dan zal u binnenkort een e-mail ontvangen met de bevestiging van uw inschrijving op de multimediamails van JustForYou.). Huh? Mediaplanet stuurt mijn ongevraagde rommel en nu moet ik die rommel nog aandachtig lezen en gepast en tijdig reageren of ik zit met nog meer rommel opgescheept? Propere praktijken! Nog properder wordt het wanneer die pippo’s hun unsubscribers bedreigen. Ze zeggen letterlijk dat ze met je weigering om hun multimedia-emails te ontvangen rekening zullen houden. Wat is dat voor gezeik. Multimedia-maffia? Straks twee krachtpatsers aan de deur? Morgen een mailbomoffensief dat pas ophoudt wanneer ik me ingeschreven heb?
Leer toch een eerlijk vak, bende idioten.


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van Mirjam , op 5 August, 2002 @ 0:21

  toepasselijke naam wel… “the push” !

 2.   Reactie van Jozef De Wagter , op 22 December, 2010 @ 12:56

  Ik wil gewoon geen bezoedeling meer van justforyou op mijn PC.

 3.   Reactie van De Wagter Jozef , op 21 November, 2011 @ 21:45

  Nagenoeg mijn negatieve reactie
  Wordt mijn PC terug bezoedeld door justforyou,en daarbij heb je geen mogelijkheid om je uit te schrijven.

 4.   Reactie van Peter , op 23 November, 2011 @ 17:56

  Waarom binden we geen proces aan samen ? en vorderen we 1000euro / ontvangen e-mail van Belgacom ja want de domein staat op naam van Belgacom geregistreerd.

  Aangezien ze geen uitschrijf mogelijk hebben overwinning reeds op zak.
  Je kan zelf je account niet verwijderen / Deleten

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress