15 January, 2003

Koning Poes

Te vinden onder: Uncategorized — @ 1:23

Koning Poes


reacties (9)


9 reacties, »

 1.   Reactie van Mirjam , op 15 January, 2003 @ 1:54

  Sneeuwbal!! :-)

 2.   Reactie van Mirjam , op 15 January, 2003 @ 1:36

  toch?

 3.   Reactie van Polski , op 15 January, 2003 @ 1:55

  Yep! :)

 4.   Reactie van Juul , op 15 January, 2003 @ 1:03

  Sjeetje man, stuur dat beest eens op tijd naar bed!

 5.   Reactie van Cranium , op 15 January, 2003 @ 1:27

  Schitterend :)
  Wat een uitdrukking!

 6.   Reactie van Polski , op 15 January, 2003 @ 2:10

  Kom Sneeuwbal! Slapen!

 7.   Reactie van chipo , op 15 January, 2003 @ 6:49

  Misschien kunnen Lata en hij een wedstrijd vuil kijken doen?

 8.   Reactie van Nake , op 15 January, 2003 @ 11:01

  Wat een schatje, wat een schatje. En wat een blik. Een echte verleider volgens mij :-)

 9.   Reactie van Polski , op 15 January, 2003 @ 12:07

  O absoluut, je moet hem eens bezig zien als hij eten wil :D

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

27 May, 2002

Koning Poes

Te vinden onder: Uncategorized — @ 22:26

video avi,- 1.5mbKoning Poes leeft onbekommert op een appartementje in de stad dat niet alleen beschikt over een riant balkon met planten die hij kan kapot knabbelen, maar ook voorzien is van een uitstekende ligging, zodat luie zonovergoten namiddagen meer regelmaat dan uitzondering zijn. Koning Poes doet waar hij heel goed in is – niets. Loopt wat rond, eet wat, komt wat tegen je benen koppen, en slaapt. In dat laatste is hij overigens zeer goed geworden, behalve ‘s nachts. Dan krijgt het kleine beetje wild beest dat ergens diep in dat luie lijf van hem toch nog is verscholen de overhand, en begint hij rond te crossen, verstopt zich en loert met lichtgevende ogen vanachter een obstakel naar mijn tenen die vanonder het dek uitkomen – wachtend op de goeie moment om in een flits toe te slaan en zich daarna vliegensvlug weer uit de voeten te maken. Ik durf wedden dat de uitvinder van de hit and run techniek een kattenbezitter was.
Soms laat Koning Poes zich strelen. Maar alleen als hij daar behoefte aan heeft. Dan komt hij zich op mijn krant zetten of op mijn toetsenbord of op eenders wat waar ik mee bezig ben en dan duwt hij zijn snuit tegen mijn gezicht en laat me al spinnend en kopstotend weten dat het tijd wordt om de bestaande relaties beter aan te trekken. Wie hem echter durft aan te raken zonder zijn toestemming trakteert hij op een stevige haal van zijn klauwen om zich daarna ostentatief uitvoerig te gaan wassen.
Klauteren en klimmen en op ontdekkingsreis gaan doet hij ook graag. Overal zal hij zijn opgeweest, overal zal hij hebben ingezeten en overal is hij ondergekropen. Kwestie van zijn rijk te kennen.
Koning Poes werd net zes jaar oud :)


reacties (7)


7 reacties, »

 1.   Reactie van bernard , op 27 May, 2002 @ 23:18

  Pas op, POES= Roofdier.De ware aard vergaat nooit.

  Zelf beleefd in ’77 in Leuven. Tamme poes in huis, Kobe.Sliep zogezegd altijd.Roofde , kilde duiven (en hun jongen) in de buurt (Capucijnevoer).Duivemelker had het gemerkt.Komt Kobe ineens ijlend, brakend, en nog zoveel meer ons “huis” (een goedkoop krot,dus) binnen.Wat blijkt? Duivemelker heeft glasscherven gemengd in gehakt. Kobe had dat als predator opgegeten.

 2.   Reactie van bernard , op 28 May, 2002 @ 0:10

  Tiens , ‘k ben her bijnons in het”dorp” , zeker immer herverkozen voorzitter van de Milieu Advies Raad.Net de maandelijkse vergadering achter de rug.

  Thierry is er, de “rentmeester” van de vergane glorie, het kasteel van de de Mérodes en hun vele gronden en bossen alhier, Kortenberg.
  Wat datzotteke van een Thierry allemaal te melden had over de de Mérodes.

 3.   Reactie van bernard , op 28 May, 2002 @ 1:22

  En, Buffie, ze ontgoochelt, ze wil zowaar “filmkes”.De paters van Averbode, die van Zonneland, Zonnekind, enz. , die waren ook uitgevers van , tja,filmpjes. Ga na wie daar allemaal voor geschreven heeft , voor de, tja, Vlaamse filmpkes.Uitgeverij Altiora.Averbode, centrum op zijn manier.

  Het punt waar het slot van de voordeuringang van het ,tja, klooster van A.,in belandt als je het naar beneden laat, tja, dat is een kruispunt van , laat ons afspreken, VL provincies.Die parerkes waren nog zo zot niet, toen in de middeleeuwen.

 4.   Reactie van Polski , op 28 May, 2002 @ 1:59

  Bernard, ge zijt uw pillekes weer vergeten te pakken he! En de zuster had het nog zo gezegd!

 5.   Reactie van CasaSpider , op 28 May, 2002 @ 4:58

  Ik moet hier toch echt een opmerking maken, ben zelf hondenliefhebber. Ik word altijd wat moe van mensen die katten zo slim vinden omdat ze geen kunstjes kunnen willen nemen. Intelligent? Ik vergelijk katten liever met bromvliegen, als je tegen een bromvlieg zegt ‘kom hier’, dan komtie ook niet. Slim?

 6.   Reactie van Polski , op 28 May, 2002 @ 9:59

  Gefrustreerd Casa? Over dat alles heb ik hierboven toch niet geschreven? En ik ben evengoed een hondenman dan een kattenman, alleen vind ik het gemakkelijker om met mijn job en met mijn appartementje een KAT te houden.
  Ik word moe van mensen die zomaar een beetje lopen te zeuren.

 7.   Reactie van Marie , op 28 May, 2002 @ 13:04

  OOOoooo-oooh zo schattig dat kleine kroontje :))

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress