12 April, 2002

Krijg nou wat! Deel III

Te vinden onder: Uncategorized — @ 15:30

Vorige week draaide Telenet mijn kraan dicht wegens bandbreedtemisbruik, en tegelijk meldden ze dat ik een winnaar ben van een Telenet-wedstrijd waar ik maanden geleden online het vragenformuliertje van had ingevuld. Ik was het eigenlijk helemaal vergeten zelfs.
Mijn prijs: een doos Windows XP Professional Edition. Ik heb het pakje laten afhalen van het postkantoor, en nu ligt het hier: XP pro, en ik kan er geen kloten mee aanvangen. Ik draai w2000, al lang, en very happely. Waarom zou ik een goeddraaiend systeem gaan opfokken? Dus had ik een probleempje. Win ik eens iets en dan kan ik er nix mee doen :)
De oplossing dient zich aan in de vorm van ruilhandel: ik vond iemand die een harde schijf van veertig gig voor de XP pro wil wisselen, en dat vind ik nou een elegante oplossing. Iedereen content.
Maandag zal mijn opslagcapaciteit zich dus vervijfvuldigen. En ik ‘misbruik’ telenet nu al volgens hun zeggen.


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van Omar , op 13 April, 2002 @ 0:34

    Gefeliciteerd met deze fantaaaastische prijs… Ik zie dat graag, dat iemand een peperdure box software van een foute fabriek liever niet gewonnen had, hehehe. Succes met je harddisk.

  2.   Reactie van Polski , op 13 April, 2002 @ 1:42

    thx, ik denk dat dat een veel nuttiger iets zal zijn :)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress