6 August, 2013

Lap, 10% erbij!

Te vinden onder: Uncategorized — @ 22:32

Nietsvermoedend stap ik vrolijk fluitend café Multatuli, één mijner stamkroegen, binnen en bestel een heerlijke vaas  Duvel. Groot is mijn consternatie als ik met de gewone drie Euro niet meer toekom om dit glas lekkers te betalen en de cafébaas me dertig Eurocent meer aanrekent. Da’s een opslag van 10%! Lieve cafébaas, het kan best zijn dat jullie onkosten stijgen en dat je dat ergens moet mee compenseren, maar mijn inkomen stijgt niet met 10%, dus jullie zoeken geld waar het niet is. Dat gaat zich wreken op den duur. Minder omzet, klantenverlies… 10% opslag is net iets teveel.
Ondertekend: een goeie klant.

Posted from WordPress for Android


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van liliane , op 27 October, 2013 @ 14:20

    Ze liggen er niet wakker van

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress