26 May, 2003

Luie kater.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 4:41

Waar Sneeuwbal de kater mee bezig is weet ik niet. Hij is deze maand zeven jaar geworden, en blijkbaar is hij op pensioen gegaan. Ik bedoel maar: gisteren zat hij ongegeneerd met wijd open achterpoten en vol enthousiasme zijn arrangement te likken toen er een dikke vette groene zoemende strontvlieg die al heel de tijd het Polskaya luchtruim schond plaatsnam op de muur, ongeveer vijftien centimeter boven de kop van Sneeuwbal De Zichzelf Likkende.
Ik denk: ‘zoembeest, jouw tijd is voorbij’, maar waar mijn teergeliefd huisbeest in vroegere tijden zijn ontbrekende kloten direct links zou laten liggen en zich vol overgave zou gestort hebben op het afbreken van de inboedel met als enig doel die lekkere parelmoerglanzende gevleugelde zespotige op te vreten, beperkte hij zich deze keer enkel tot het snorrenbaard-miauwend aanschouwen van dat glanzende strontmonster omzich daarna weer te wijten aan het edele likken van zichzelf. Ik stond erbij en keek ernaar met open mond. Dat beest is verdomme nog luier geworden dan ik. Wie dient wie nu tot voorbeeld?
Wat rest is een beeld van ondergetekende die met een handdoek een strontvlieg te lijf gaat, net zolang tot het insect met een diepe brom door de open balkondeuren zijn ontsnapping tegemoet vliegt.
De minachtende blik die ik mijn kater toewierp werd vakkundig likkend genegeerd. Ik hoop dat hij er deugd van heeft gehad.

Vang de vlieg


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van nathan , op 26 May, 2003 @ 8:53

  Tja, als ik moest kiezen tussen mijn edele delen likken, en een strontvlieg vangen, zou ik het ook wel weten ;-)

 2.   Reactie van liliwens , op 26 May, 2003 @ 23:42

  dat beest had gelijk van zo een vlieg op te eten kan hij wormen krijgen.:(

 3.   Reactie van Bla , op 27 May, 2003 @ 4:58

  Maar gelukkig heeft die kat nog een leven, al is het maar zijn afgenomen kl*t*n likken. ‘t Is misschien erg om te zeggen (ben een beteke zattekes), maar waar zijn we mee bezig.
  Polleke, begin niet aan een lief, zelfs als ge haar op de meir tegenkomt. Ik ben nu samen met mijn ex, al verschillende keren, ik weet zelfs niet meer wat een ex is, maar het is toch goed alleen …
  Leve snowball en de afgesnedene !
  (Ik ga hier morgen spijt van hebben)

 4.   Reactie van Bla , op 27 May, 2003 @ 4:56

  En met wat chance komt ge in een cafe terecht en vraagt ge ne palm.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress