6 April, 2006

MacGyver en mijn planken vloer

Te vinden onder: Uncategorized — @ 20:38

MacGyverAl vijf jaar erger ik me dood aan die plek in het midden van mijn houten vloer van mijn woonkamer. Kijk nog maar naar die plek en ze kraakt al. Wandel er over en het begrip ‘krakende vloer’ krijgt een heel nieuwe betekenis. Dat is zelfs niet meer kraken, maar krijsen! Het is niet langer meer uit te houden, en zeker niet voor die lieve dame die onder mij woont…
Dus besloot ik om op zoek te gaan naar een ‘professional’ die mij een kraakloze wereld kon bezorgen. Duur is dat, een kraakloze wereld. En net toen de hoop op een goeie snelle en goedkope oplossing begon te vervagen, kwam daar uit de spelonken van Googles algoritmes MacGyver toch niet ter hulp zeker! ‘s Werelds meest inventieve geheim agent reikte mij een bus talkpoeder aan en gaf me deze tip: ‘strooi de inhoud hiervan over je krakende plek, veeg het poeder dan in de naden tussen de planken en jouw probleem is opgelost. En nu moet ik een maagd gaan redden in de Boliviaanse Jungle’.

MacGyver geeft nog een hoop andere tips op lifehacker.com. En voor de mac-ers voorziet sympathieke held zelfs een widget met Macgyverismen.
:)


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van Sofie , op 6 April, 2006 @ 21:17

  Eindelijk, leve MacGyver

 2.   Reactie van  Chipo , op 11 April, 2006 @ 10:28

  Heeft het geholpen?

 3.   Reactie van Polski , op 12 April, 2006 @ 22:47

  Een beetje toch al! Ik zal de behandeling blijkbaar een paar keer moeten herhalen :)

 4.   Reactie van  Chipo , op 13 April, 2006 @ 9:48

  Misschien werkt het ook met cocaine!

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress