13 January, 2004

Mag ik uw ex-lief neuken?

Te vinden onder: Uncategorized — @ 3:07

Grote discussie aan den toog vanavond. De these werd aangebracht door De Misplaatste die als principe heeft: ‘begin geen affaire met een lief of een ex-lief van een kameraad’ en zich daar ook naar gedraagt omdat het alternatief slechts gedoe en gedonder met zich meebrengt. De antithese kwam van De Fotograferende die opwierp dat hij niets liever zou hebben dan dat zijn ex-lief met kameraad van hem iets moois zou aanvangen. Zo is hij er zeker van dat de voormalige teergeliefde zijner zinnen zonder zaniken in goede armen thuis is.
Het viel te verwachten dat iedereen hierover een klopke op den toog had te doen – uit eigen ervaringen of puttend uit die van een ‘goeie vriend’ – en dat het laatste hierover nog niet direct gezegd was ware duidelijk en dat daarom de kelen grondig gesmeerd werden niet meer dan normaal, zodat uiteindelijk langzaam slagzij makend datgene wat als synthese te boek gestaafd had kunnen worden helaas verloren ging in een langdurig en onoverzichtelijk bezopen gebral omdat niemand nog precies wist waar ze het eigenlijk allemaal over hadden.
Het zal voor volgende keer zijn.


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van Deblondeblogger , op 13 January, 2004 @ 17:50

    Euh…waar is dienen toog ergens, lijkt me daar nog leuk te zijn…met zijn momenten!

  2.   Reactie van Pierre , op 18 January, 2004 @ 0:13

    Ik vind het veeeeeeeeeeeeel erger als je huidige vriendin een avondje uit is met HAAR ex van 2 manden geleden… Had liever dat HIJ met MIJN ex van 2 maanden geleden op zwier zou zijn! Veel liever… Al mis ik MIJN ex ook wel maar zie die niet meer omdat MIJN huidige jaloers is… het wordt moeilijk hé Paul! Het komt er eigenlijk op neer dat je geen ex’es moet maken…

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress