3 May, 2002

Midsummernightburn edition 2002

Te vinden onder: Uncategorized — @ 15:54

Ik hoop dat ik strax als ik thuis kom een schijfje zomer mag aantreffen in de brievenbus. Ik moet er nog twee krijgen. En met eerlijke schaamte en een klein excuus moet ik bekennen dat die van mij nog op de bus moeten. Dat gebeurt vanavond. Eindelijk zijn ze gebrand geraakt, want miserie met mijn schijfschrijver verplichtte me ertoe om via allerhande kunstgrepen mijn compilatietje buitenshuis te branden. Ondertussen moest het hoesje óók buitenshuis geprint worden omdat het zwart in mijn printercartouche op was. ( die multimedia dingen zijn allemaal wel plezant totdat je ze eens echt wil gebruiken :)
U ziet, het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om deze Midsummernightburn compilatie tot een goed einde te brengen. Maar het einde is ie zeker. Zwoel en zweterig, loom en swingend, 30° in de schaduw gewoon. Wanneer ik strax thuiskom smijt ik hier nog ff de playlist onder.
De zomer kan nu pas echt beginnen :)


reacties (6)


6 reacties, »

 1.   Reactie van Omar , op 3 May, 2002 @ 19:44

  gedachte: Kom op met die playlist, het wordt hier steeds donkerder en somberder

 2.   Reactie van zevulum , op 3 May, 2002 @ 22:03

  Ja, akkord met de voorgaande.Als er iets muzikaal nieuws te beleven valt, mag dat gerust voor alleman bekend zijn. Zelf geïnteresserd in die compilatie.Hoe kom ik eraan?

 3.   Reactie van chelle , op 4 May, 2002 @ 0:58

  als ge dan toch bezig zijt: hier komt de mijne… nee, niet met de post, maar wel hier en nu: http://users.skynet.be/bk317494/ram/playlist.ram (15 nummers)

 4.   Reactie van Polski , op 4 May, 2002 @ 17:09

  Uh – Chelle hij doeget nie :(
  ‘Realplayer is unable to connect to the server to play your selection’
  Is da alleen bij mij of ook bij anderen?

 5.   Reactie van Bart VH , op 4 May, 2002 @ 17:51

  bij mij macheert het!

 6.   Reactie van chelle , op 6 May, 2002 @ 18:15

  tis misschien een goe gedacht da meer mensen hun cdke gewoon ff op het net zouwe zette… kwestie van wa nieuws te lere kenne…

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress