4 April, 2004

Mikken is moeilijk

Te vinden onder: Uncategorized — @ 22:11

Beurt om beurt een schot lossen op elkaar. Windrichting, windsterkte, kracht van het schot, hoek van het schot, het is allemaal niet om mee te lachen. Diegene die de andere als eerste van de aardbodem veegt is overwinnaar.

Tanks

Al even oud als verlavend. Speel tegen de computer of tegen mensen. Koop betere wapens en steviger bepantsering. En zet een wekker.


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van zenataohb , op 5 April, 2004 @ 21:47

  Super !! Pure nostalgie. Weet je (hoe randdebiel ‘t ook klinkt) dat ik dit spelletje gemist heb ? Dat was één van die vele (simplistische maar) grappige games van de Spectrum 48, de toenmalige tegenhanger van de Commodore 64, toen we nog net de BMX’kes ontgroeid waren en nog niet aan de wiet zaten. In mijn versie was de muziek wel veel beter. Dat was zo’n repetitief tunetje waar de zelfoppoffering en de eenzame glorie van de gemiddelde artillerie soldaat van voor 1918 van afdroop. (Zielig tromgeroffel en paradoxaal vrolijke fluitmuziek geloof ik.)

 2.   Reactie van zenataohb , op 5 April, 2004 @ 22:26

  Hm. Zelfopoffering. 1 p

 3.   Reactie van Evil Henry , op 6 April, 2004 @ 11:47

  Maar één punt ? Mijn tegenstander werd in 5 schoten de ondergrond ingeboord en vervolgens gevaporiseerd. Woehahaha. Bush had zich beter met zoiets bezig gehouden, dan moest hij ‘t niet persé in ‘t echt organiseren.

 4.   Trackback van Nabumer , op 22 August, 2006 @ 10:49

  Nabumer

  Some information about Nabumer. Did you know about all advantages of Nabumer

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress