23 March, 2006

Moblog beetje revisited

Te vinden onder: Uncategorized — @ 0:06

Zij die geregeld langs de moblog passeren zullen gezien hebben dat die een beetje stevig onder handen genomen is. Wanneer u op een ‘duimnagel’ klikt opent de grote foto zich in een sympathiek popupvenster waarvan u de url zelfs kunt bookmarken. Er is ook een heus ‘rating’-systeem gekomen. Wanneer u een bepaalde nokia-shot welgevallend aanschouwt mag u op de plus klikken. Vindt u de digitale fotografie daarentegen een zegen omdat bromide en zilverkristallen aan mij echt niet besteed zijn dan klikt u op de min.
Verder is er een zoekfunctie gekomen, zodat u naar hartelust kunt grasduinen in de ondertussen al 775 moblogposts verspreid over een periode van ongeveer drie jaar.
D’r rammelt nog vanalles aan en er zit nog het een en ‘t ander scheef en er mankeert nog meer dan ik in een ademteug kan vertellen, maar kom, niet geklaagd is onversaagd!
Kent u of hebt u trouwens nog een goeie moblog ergens ter cyberischen velde, aarzel dan niet om hem in de comments te droppen of een eendere oproep te doen op uw eigen webstok.
O ja, nog even een mededeling voor enthousiaste medemensen zoals den Bernard: postjes met meer dan een url in worden in een wachtrij ter moderatie geplaatst. Da’s te danken aan de spamspasten.

moblog


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van  Chipo , op 23 March, 2006 @ 9:08

    Ik merkte wel dat ik het plaatje erheen bovenaan hier mist en bijna vergat dat er een moblog was!

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress