25 June, 2003

Niet willen onweren.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 3:52

Ik wou dat ik kon toveren. Ik wou dat ik met vier kleine woordjes in staat was om de mist in sommige mensen hun kopke te doen oplossen. Ik wou dat mijn woorden geldigheid hadden en dat mijn handen konden helen en dat mijn lippen konden troosten en dat mijn schouders een hoop gewicht konden overnemen. Maar mijn woorden aarzelen en mijn handen trillen en mijn lippen zijn droog en gebarsten en de toverspreuken kan ik maar niet onthouden. Het is allemaal nogal een gedoe godverdomme.
En nog steeds niet willen onweren. Ik hou zo van het tellen van de seconden tussen bliksemflits en donderslag.


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van ikki , op 27 June, 2003 @ 2:48

    welke vier woordjes? En nu ik toch bezig ben: welke mist? Ik zie niets.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress