5 May, 2003

Nuchter in de nacht.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 4:24

Eén ding is duidelijk: die bioritmeoefeningen laten me stukjes van de dag/nacht op een andere manier bekijken *grijns*. Ik kan het me zelfs niet herinneren van wanneer het geleden is dat ik om vier uur ‘s ochtends helemaal fit en uitgerust uit mijn bed gesprongen ben. Ik kan me ook niet voor de geest halen wanneer ik zulk een volledige dag voor me liggen heb gehad als deze dag. Nog twintig uur maandag voor de boeg om te vullen gelijk ik het geschikt vind. Nog twee uur en de zon gaat op. Nog twee uur en een half en de bakkers gaan open.
Ik ga me eens een potje thee zetten. Vier uur is toch iets te vroeg om op te staan – ik zal die bioritmeoefeningen toch eens een beetje moeten fine-tunen.


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van nathan , op 5 May, 2003 @ 8:11

    GooooooeedeeMorgen !! zeg, ge moet bakker worden, die moeten er dan ook uit (volgens populaire overlevering) ;-)

  2.   Reactie van bernard , op 5 May, 2003 @ 15:12

    Regular= the most dificult.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress