21 February, 2003

On a Small Bridge in Iraq

Te vinden onder: Uncategorized — @ 21:32

On a small bridge in Iraq - Natsuki IKEZAWA en Seiichi MOTOHASHIAlhoewel Bush zegt dat het Iraakse volk zijn vijand niet is en dat het zelfs zijn bedoeling is om hen te bevrijden van het duivelse regime van Saddam, zal het uiteraard datzelfde volk zijn dat het gelag zal moeten betalen. Zoals altijd en overal en na elke oorlog.
Zouden we dan tenminste niet eens de beleefdheid hebben om dat trotse volk eerst te leren kennen vooraleer Bush en zijn gorilla’s hen naar de eeuwige olievelden bombarderen?
Lees On a Small Bridge in Iraq, een gratis te downloaden e-book met tekst van Natsuki IKEZAWA en hele mooie foto’s van Seiichi MOTOHASHI, waarin beiden op zoek gaan naar het Iraakse volk dat ook maar moet zien te overleven en ondanks alles nog steeds een twinkel in de ogen schijnt te hebben. Beide heren waren dan ook zodanig onder de indruk van dat grootse volk, en van de schoonheid van het land – Mesopotamië, de wieg van de mensheid – dat ze hun ervaringen online hebben gezet. Echt de moeite waard, al was het maar om te weten wiens kinderen door het westen straks in pulvers zullen worden geblazen. Nu nog weten waarom. En ik bedoel ècht waarom.

On a Small Bridge in Iraq


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van bernard , op 22 February, 2003 @ 0:45

    Mooi,krachtig.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress