29 January, 2007

Opel en Google Earth

Te vinden onder: Uncategorized — @ 22:14

Opel zag naar Google Earth en zag dat het goed was.
Daar is niks mis mee want Opel kan vinden wat het wil..
Maar toen dacht Opel: ‘we gaan daar iets me doen. Een wedstrijd ofzo. Dinges vanuit de lucht bezien is plezant en we gaan daar gebruik van maken. Weet ge wat? We parkeren in Brussel, Antwerpen en Luik een Opel Antara en al die pippo’s die daar een weekske met willen rijden moeten ze alle drie via Google Earth localiseren en ons laten weten waar ze ze gevonden hebben.’

opel antara

Echt waar:

Steden zijn groot. De mogelijkheden eindeloos. Het is tijd om op pad te gaan. We hebben 3 Opel Antara’s in 3 van België’s grootste steden verborgen. Ga op zoek in Brussel, Antwerpen en Luik met hulp van de online service van Google Earth. Als je ze alle drie vindt, kan je meedoen aan onze prijsvraag. Win een week in een splinternieuwe Opel Antara!

Zo doe je mee:
Als je Google Earth nog niet geïnstalleerd hebt, download het dan eerst. Heb je Google Earth, kies dan om het programma te openen nadat je op de link “Het Zoek en Win Spel” geklikt hebt. Je kan je zoektocht beginnen in Brussel. Je krijgt tips die je helpen de Antara te vinden in elk van de steden.
Happy Hunting!

http://opel.be/minisites/googleearth/

Ik weet niet hoe het bij u zit, maar na het klikken op bovengenoemde link opent zich een nieuw venster met als inhoud:

Opel Antara Zoek en Win spel Vind de 3 Opel Antara’s! 1 1 Opel Antara Zoek en Win spel Vind de 3 Opel Antara’s! 1 0 0 0 http://opel.be/minisites/googleearth/getview.asp?gqid=6a285b311b59a2475332143212a64443&language=NL 2 onStop 1 13.39477815 52.51995535 25000 0 0 Info 1 0 http://opel.be/minisites/googleearth/images/info-benl.png 0

Daar ben ik dus niks mee.

Hoedanook, nu moet ge weten dat, wanneer ge op de Amerikalei in Antwerpen zoudt gaat zoeken, ge een beeld krijgt dat zo om en bij de drie jaar oud is, ze zijn nog volop bezig aan de leien en het justitiepaleis:

zoek de opel antara-haha

Het zou me verwonderen moest u daar dus een Antara aantreffen. Als de beelden van Brussel en Gent even oud zijn, en daar heb ik een zwaar vermoeden van, dan denk ik dat Opel lang kan wachten tot hun Antara wordt gevonden.

Daarmede ben ik ook curieus hoeveel mensen de Antara gaan vinden en hoe stilletjes dit initiatief zal doodgaan., en vraag ik me ook af hoeveel loon die kerel die voor Opel werkt en dit verzonnen heeft krijgt.

In ieder geval, gelijk ze het zelf zeggen: ‘Happy hunting.’ Maar maak u niet moe. Ik denk dat ge nie veel ga vinden, allee, toch geen Antara’s in ieder geval. Blote tetten da’s wat anders…


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van CoAx , op 30 January, 2007 @ 1:38

  Ik heb het boeltje allemaal getest…
  Je moet natuurlijk eerst het programma Google Earth op uw pc installeren en openenen.
  Daarna gebruik je die leuke link.

  In Google Earth wordt er nu een module geopend, zogezegd een doorzichtige laag bovende bestaande Google Earth kaarten.
  Daar maakt Opel gebruik van.
  Door middel van tekstballonnetjes met tips vind je al vlug de Antara’s, die trouwens geen echte auto’s zijn die irl geparkeerd staan, maar gewoon tekeningen. De meeste auto’s staan ergens op een dak getekend.

  Ik vond het wel een leuk initiatief en het stemt tot nadenken met wat nog zoal mogelijk zou kunnen zijn.
  Ohja sorry geen tetten gezien (ook niet in het Antwerpse Schipperskwartier aldaar)

 2.   Reactie van tja , op 7 February, 2008 @ 16:01

  Beetje belachelijk commentaar op het spel door iemand die het spel geeneens gespeeld heeft. Zoals CoAx zegt: auto’s zijn gemakkelijk te vinden en is zelfs leuk om de steden te leren kennen.
  Dus misschien eerst een beetje research doen voor je initiatieve zo puberaal afbreekt aub.
  Danku

 3.   Reactie van Polski , op 7 February, 2008 @ 17:23

  Zeg anonieme zuurpruim, heb jij niks beters te doen dan wat te lopen klagen over een post van meer dan een jaar geleden, en dat terwijl het buiten zo’n goed weer is!

 4.   Reactie van opelverkopen , op 25 February, 2008 @ 14:53

  Dit is inderdaad al een beetje over de datum.
  De auto zal inmiddels wel gevonden zijn.

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress