8 June, 2002

Opgeruimd staat netjes

Te vinden onder: Uncategorized — @ 21:03

Voila, proper buroke. Ik kan er terug invliegen.
Het was echt hoog tijd. De pizzadozen stapelden zich bijna even hoog op als mijn monitors, de lege blikken cola die tevens dienden als asbak hadden mij omsingeld, en mijn ceedeeroms lagen verspreid tussen de papierkes met paswoorden en logins, half leeggedronken koppen koffie, de computertijdschriftjes, de volgekriebelde lay-outschetsen en websitestructurkes, de tutorials, de manuals, en ga zo maar door. Hier en daar vond ik een halve reep chocolade en zelfs een durex-condoom. Vraag me niet hoe dat laatste daar gekomen is, want dat heb ik me ook al peinzend afgevraagd.
Het was dus nodig.
Heden ligt mijn werktafel er zo blank bij als een sneeuwvlakte die nog niet betreden is. Lang zal dat niet duren, want straks begin ik aan mijn job die maandagochtend moet af zijn. De koffie, de sigaretten, de selectie mp3s en het zenuwkalmerende groen liggen al klaar. En om eerlijk te zijn kijk ik er naar uit. Eigenlijk doe ik niets liever dan werken als het donker is, nacht, stil en alleen. Niemand die je stoort – je kan jezelf echt ‘in het werk smijten’ zonder dat er telefoon rinkelt, collegas moppen komen vertellen, klanten moeten geholpen worden – niemand die je kan afleiden, niemand die je van je bijna gevonden oplossing wegrukt. Op zulke momenten ben ik best ‘in trance’ te noemen. Dan is mijn concentratie echt het grootst.
Nu nog even voor de inwendige mens zorgen en een paar boterhammekes smeren, en ik vlieg erin


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van Juul , op 9 June, 2002 @ 3:50

  Een broodje hamburger, toch maar zelf gebakken, nu is het tijd om te plonzen.
  Morgen weer koffie…
  Slaap zacht

 2.   Reactie van Juul , op 9 June, 2002 @ 3:06

  *baf* dan maar…?

 3.   Reactie van Polski , op 9 June, 2002 @ 3:04

  Baf ze lekker :)

 4.   Reactie van Juul , op 11 June, 2002 @ 10:47

  Ha, gevonden: The third edition of Buenos Aires Fashion Week (BAF week) ;-)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress