24 June, 2006

Over glorieuze stokken

Te vinden onder: Uncategorized — @ 5:53

Het is niet omdat ik de meeste stokken die ik toegeworpen krijg gewoon laat liggen dat ik geen stokkenliefhebber ben. Ik bedoel, ik heb hier ten huize Polskaya al meerdere stokken in de hoek staan die ondertussen een waarlijk arsenaal vormen om vanachter de deur mee toe te slaan. Ik doe niets liever. Maar dat is buiten de kwestie.
Graag wil ik een nieuwe stok in het kiekenkot smijten, en niet eens een zware want ik ga er geen zevenentwintig vragen aan vasthangen. Slechts een enkele vraag wil ik beantwoord zien en dat is deze: ‘wat is uw opperste moment van glorie geweest in het leven dat u nu leidt’.
En deze stok wordt nu dus met onfeilbare preciesie en onevenaarbare trefzekerheid naar 7seconden geworpen die me trouwens terecht een veeg uit de pan geeft over Blogmap. Vang’em, Michael!


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van Michael , op 24 June, 2006 @ 12:38

    Merci voor ‘t stokje. ;-)
    Ik hoop dat dit een antwoord is op je vraag.

  2.   Reactie van François , op 25 June, 2006 @ 15:40

    hopelijk keert hij (keren ze) later hun rug niet naar je toe

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress