5 October, 2003

Pertinentie:

Te vinden onder: Uncategorized — @ 6:44

Stel jezelf deze vragen: hoe blijft de wereld draaien als je beslist om niet meer mee te spelen? Hoe blijft de boel overeind zonder dat je al te veel mensen zeer doet? Wat heb jij er uiteindelijk allemaal mee te maken?
Onwrikbare antwoorden maken kans op eeuwige spot. Kruip in uw toetsenbord en gelieve hieronder te reageren. Roem wacht u.


reacties (6)


6 reacties, »

 1.   Reactie van bernard , op 5 October, 2003 @ 15:40

  ‘t Is simpel, zoals alle “moeilijke” dingen : niemand is onvervangbaar. Je springt eruit, of je sterft? Geen probleem, eilanden en kerkhoven steken tsjokvol “onvervangbaren”.

 2.   Reactie van Chipo , op 5 October, 2003 @ 16:40

  De vraag is wat mij betreft alleen: wat maakt het uit? Ik doe mijn ding en dat is het. Hopelijk draagt het iets wat ik goed achtigs vind bij aan het geheel, en dan daarbij, wie moet er anders al Latakopjes krijgen?

 3.   Reactie van bernard , op 5 October, 2003 @ 17:20

  Vooruit, een goeie, écht gebeurd , recent in Gent.
  Een kunstenaar ( ‘k zal z’n naam niet vermelden) had als ambitie wereldberoemd te worden. Dat lukte niet.Hij wou eruit stappen. Hij had net vernomendat een man,wanneer die zich ophangt een erecttie krijgt. Dat geloofde hij niet.
  Hij probeerde het zelf.
  ‘t Bleek waar te zijn.Nu is ‘m dood.

 4.   Reactie van Librarian , op 5 October, 2003 @ 18:20

  Als rechtgeaarde solipsist (remember?) is het heel eenvoudig: als ik niet meer meespeel, houdt de wereld op met draaien; de boel blijft niet overeind; en als ik er niet meer ben, heb ik er ook niks meer mee te maken.

 5.   Reactie van majriM , op 5 October, 2003 @ 20:50

  Ik hoef geen roem, wat koop ik daarvoor? Niets… juist, precies! Zoals Bernard hierboven zegt, niemand is onmisbaar, ben jezelf en leef je leven, dat is het waard. Gewoon dat al.

 6.   Reactie van tussenhaakjes , op 5 October, 2003 @ 21:51

  De belangrijkste vraag van al is toch wel: vanwaar deze vraag???? De zoek naar inwrikbare antwoorden????

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress