10 April, 2002

Polski Kampioen

Te vinden onder: Uncategorized — @ 11:52

Toen ik vanochtend een lodderig oog opendeed en het op de digitale wekradio liet rusten, was er iets vreemds met de cijfercombinatie op die klok. Ik kon er met mijn slaapkop niet direct de hand opleggen, tot ik op de achtergrond muziek gewaar werd. Shit! Mijn wekradio stond al zeker een half uur te spelen! De cijfercombinatie van de wekradio kon ik niet thuisbrengen omdat ik op die tijd normaal al lang en breed op de fiets richting job zit. En het trof me. Ik was te laat.
Mijn bed uit, van ver water in mijn smoel gesprinkeld, mijn kleren in gedoken en mezelf al kauwend en slikkend op de fiets gesmeten. Kreunend mezelve in beweging gebracht en er de imaginaire zweep over gelegd, want mijn baas houdt niet van laatkomers.
En zo worden records gebroken. Nog nooit was ik in zulk een korte tijd op het werk: in iets minder dan veertig minuten heb ik de afstand afgelegd waar ik toch anders op het gemakske een klein uurtje voor nodig heb. Met mijn tong op mijn tenen en met een rood gezicht, mijn haren naar alle kanten, schuim op mijn lippen en een waanzinnige glazige blik in de ogen stapte ik om tien over negen het bureau binnen, vervaarlijk zwalpend. Nog steeds te laat, maar wat zou het. Een nieuwe Flandrien is geboren :)


reacties (6)


6 reacties, »

 1.   Reactie van Mirjam , op 10 April, 2002 @ 12:26

  gedachte: en toen ff loggen… pfff gelukkig, weer back to normal :-)

 2.   Reactie van Mirjam , op 10 April, 2002 @ 12:26

  gedachte: uhm… ik zie op cam die fles wodka staan… had dat iets te maken met de verslaping???

 3.   Reactie van Polskaya , op 10 April, 2002 @ 12:26

  Reden is waarschijnlijk die php-code die dynamisch gegenereerde tabellen moet omzetten naar PDF, en die niet wil werken gvd. Dààr ben ik gisterennacht uren mee kwijtgespeeld….met de wodka uiteindelijk als troostmiddeltje erbij. Euh ja dus :)

 4.   Reactie van JW , op 10 April, 2002 @ 14:35

  Code op het late uur, maakt uw leven zuur. :-)

 5.   Reactie van Polski , op 10 April, 2002 @ 18:23

  True, true, maar soms zit ik erin en kan ik er niet meer uit :)

 6.   Reactie van Omar , op 10 April, 2002 @ 23:03

  Ik zou liegen als ik zei dat het mij vreemd was :-), bovendien heb ik gister ook al zo’n nacht meegemaakt.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress