18 August, 2002

Polski Poll – Waar gaat het met u naartoe?

Te vinden onder: Uncategorized — @ 19:30

PolskiPoll 1: Waar gaat het met u naartoe?In het kader van ‘Ken uw lezers’ is dit de afsluiting van de eerste poll die mij ertoe moet brengen een beter inzicht te kunnen krijgen in jullie geestjes. Wie zijn jullie, wat gaat er in jullie om enzovoort.
Op de licht-confronterende vraag ‘Waar gaat het met u naartoe’ hebben 67 mensen geantwoord. Dank aan hen.
Het is verrassend om te zien dat het de meerderheid met 12% geen ballen kan schelen waar het met hen naartoe gaat. Zij vragen zich af waar ze eigenlijk vandaan komen. Waarschijnlijk ergens een verkeerde afslag genomen op het levenspad en nu verdwaalt. Er is nog een grote groep verdwaalde mensen: 10.5% van de gestemden staat stil. Zij gaan nergens meer naartoe. Het pad kwijt en het opgegeven.
Een even grote groep mensen weet wel waar ze naartoe gaan, en dat is het eenzame koude bed dat hen elke avond weer roept, hetgeen op zich een beetje tot droefheid stemt. Misschien moeten die twee laatste groepen mensen elkaar eens ontmoeten om elkaar op te vrolijken.
Verder gaat 9% van de gestemden met twee naar bed ( ik vraag me af of wanneer je met twee naar bed gaat, je eigenlijk met drie bent of niet ), nog 9% gaat graag lekker toe ( hopla! ), een andere 9% gaat naar de Fillistijnen ( hetgeen geen vakantieoord is ), en nog 9% heeft geen idee waar ze naar toe gaat ( ook verloren gelopen, maar zich daar niks van aantrekkend ). Dan zijn er nog 9% die content zijn met wat ze hebben. Een huisje, hondje en gezinnetje of juist helemaal niet, zij zijn tevreden en verlangen niets meer en blijven dus waar ze zijn.
7.5% trekt naar de kroeg, na een lange werkdag of na een te korte nacht, en gaat zich daar wijsheid in drinken. 4.5% van de gestemden zijn hoerenlopers, en nog eens 4.5% zijn norse mensen die zich met hun eigen zaken moeien en dat van anderen ook verlangen.
Rest er ons nog 3% die braaf gaan werken ( zij houden de boel draaiende omdat niemand anders het doet ), 1.5% die naar bed gaan met een hele hoop, en de laatste 1.5% die naar Jupite vertrekt (?)
 
Conclusie: het lijkt erg gesteld te zijn met de Polskaya-lezertjes. Als we er één persoon van zouden maken, dan zou het een naar zichzelf zoekende, eenzame mens zijn die op de moment stil staat in zijn evolutie, te kampen heeft met existentiële problemen die hij in de kroeg probeert op te lossen, af en toe een moment van tevredenheid kent en voor de rest geen bemoeienissen tolereert tenzij het hem een ritje naar Jupiter oplevert.
Hetgeen mij het fijne gevoel geeft dat ik onder gelijken verkeer :)
Maar trek gerust uw eigen conclusie, en als je daar dan toch mee bezig bent post ze dan maar ineens hieronder…
Thx.


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van bernard , op 19 August, 2002 @ 0:23

    Voorlopige balans: dit is een “soul searching “toestand. Niet slecht. Wel op tijd vinden, zonder al teveel te zoeken. Anders duurt het te lang eer je weet wie je zogezegd bent.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress