13 September, 2004

Raadseltje

Te vinden onder: Uncategorized — @ 17:18

Welke zelfingenomen zak wiens arrogantie slechts overtroffen wordt door zijn domheid wordt hier afgebeeld?

Tipje van de sluier voor wie dat zou nodig hebben: hieronder een citaat uit de mens zijn website (let op de genuanceerdheid van des mens’ denken):

Het moet nu toch voor iedereen duidelijk zijn dat de Islam niet past in een multiculturele maatschappij vermits deze godsdienst niet in staat is zichzelf te relativeren maar integendeel steeds uitgaat van het zwart wit beeld waarbij de Islamieten de goeden zijn en de anderen de slechten.


reacties (6)


6 reacties, »

 1.   Reactie van no3 , op 13 September, 2004 @ 19:15

  Het is ne lelijke vieze vent, hier nog een citaatje uit “mijnheer”s webpagina:“Benieuwd of dit arrest van de Raad van State even correct zal worden nageleefd als dat andere arrest dat het Hof van Cassatie zal uitspreken in verband met de (overigens weinig democratische) vervolging van het Vlaams Blok. Dit bewijst voor mij nog maar eens dat Hugo bij de VLD niet op zijn plaats zit. Hij zou veel comfortabeler zitten naast de “bruine appel” van Wardje, of het zwarte vierkantje van van Hekje. Ik krijg kouwe rillingen als ik besef dat dit soort sujetten de dienst uitmaken, niet dat die anderen zoveel beter zijn, maar die doen het tenminste zonder het “lederhosen-gedachtengoed”. Bangelijke foto trouwens Pol :)

 2.   Reactie van Hoegie , op 14 September, 2004 @ 11:41

  En als het zwart wit-denken uit linkse hoek komt, mag het blijkbaar wel? Wat Coveliers over het Blok schrijft is de nagel op de kop! Het is overigens dankzij het politiek correct zwart wit-denken dat het Blok zo groot is kunnen worden…
  Wat hij over de Islam zegt is een kortzichtige veralgemening, maar we mogen als overtuigde democraat blij zijn met iemand als Coveliers. Hoe meer meningen hoe beter!

 3.   Reactie van Relke , op 14 September, 2004 @ 16:15

  “Wat hij over de Islam zegt is een kortzichtige veralgemenisering maar…”
  Wat hij over de Islam zegt is geen kortzichtige veralgemenisering maar een kwaadwillige en zeer gevaarlijke veralgemenisering. Hij zei op ATV voorbije zondag vlakaf dat elke mohamedaan een slechte mens is omdat terroristen die onschuldigen vermoorden ook Mohamedanen zijn. Het is iets met die godsdienst. (!!)
  Zeg dan ook ineens dat alle katholieken slechte mensen zijn omdat hun paus bv. condoomgebruik weigert toe te laten al redt het in dit AIDS-tijdperk mensenlevens.
  Aan wie bewust zulke domme en misleidende uitspraken doet zou het verboden moeten worden om nog politiek te mogen bedrijven. En wie zulke uitspraken doet omdat hij van zijn gelijk overtuigd is, is er te ronduit te dom voor. In ieder geval hoort Coveliers met zijn standpunten niet bij de VLD maar bij het Blok, dat is zelfs voor mijn dochter van 12 duidelijk.
  Ik geef Polski 100% gelijk, alleen hatd hij het wel wat beleefder kunnen verwoorden. Prachtige fotomontage trouwens Pol, ze circuleert hier op het werk al goed rond :)

 4.   Reactie van kanonkop , op 16 September, 2004 @ 16:39

  Ergens gelezen om u klein mannen bang te maken : en als ge nu nie braaf gaat zijn, dan komt Hugo Coveliers dezen avond babysitten. Nonkel van Grauwel is plots een beter alternatief..

 5.   Reactie van novecento , op 17 September, 2004 @ 13:38

  Ach, en wij in Holland, nou ja, Vlaams Belgie voor nationalisten uiteraard, denken dat Geert Wilders (vvd reactionair en verbazend jong voor een reactionair) een eng geisoleerd ventje met verwerpelijke standpunten is.Het is dus nog erger.

 6.   Trackback van buy remeron , op 16 May, 2006 @ 0:58

  buy remeron

  buy remeron

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress