14 October, 2002

Random url Buton.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 2:17

Het project LINKDUMP bestaat nu negen maanden. Bijna vijfduizend url’s zitten er ondertussen in de database. Hoog tijd om een Random url Button in het leven te roepen, bij wijze van bevalling.
Een klik op onderstaande button opent een nieuw venster met één of andere website erin. Het kan meevallen en het kan tegenvallen. Meestal valt het wel mee, want een paar uitzonderingen te na gelaten posten de meeste leden van LINKDUMP urlletjes die je zelf nooit zou vinden. Het is niet voor niets dat er een paar van de ‘bekendere’ webloggers een hele hoop van hun mosterd bij LINKDUMP komen halen ( hen die het schoentje past trekke het aan ).
Hier is ie dan: in al zijn glorie, de Randum url Button:powered by linkdump

Voor de avonturiers onder jullie: er is een code beschikbaar voor een eigen Random url Button met unieke ID. Die ID heb je nodig om opgenomen te worden in de statistiekjes van de binnenkort te verwachten Linkdumpweblog.
Biedt jullie bezoekers de mogelijkheid om zich helemaal zzzuf te klikken. Een emailtje (in afwachting van een online registratieformulier) naar linkdump@mail.be zou moeten volstaan.


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van no3 , op 15 October, 2002 @ 22:27

    Plezant gerief :)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress