30 December, 2002

Recht erop

Te vinden onder: Uncategorized — @ 2:43

Kwaadbloed maakt zich kwaad:

Die donkere klootzakken met koortsachtig flikkerende ogen onder zware wenkbrauwen en die elkaar toesnauwen en afblaffen met driftige handgebaren en rauwe keelklanken en veel gerochel, die wilden met wilde ongeschoren baarden en patroongordels kruiselings over hun borst, die barbaren die duizenden jaren oude beelden opblazen en hun vrouwen mishandelen, verkrachten en vermoorden zonder dat er een haan naar kraait, jullie weten wel, dat woestijnenvolk wiens zonen zich met westerse hoogtechnologische vliegtuigen in westerse hoogtechnologische wolkenkrabbers hebben gestort en ervoor zorgden dat nu de naam van Allah en zijn wrekende vuist zelfs tot ver boven de poolcirkel gekend zijn, wel, die gasten zijn niet de Mohammed van het marokkaans café van hier wat verder, en ook niet den Ali van het nachtwinkeltje in de Graaf van Hoornestraat.

Of wat denk je van dit:

Denk je werkelijk de islam te willen stigmatiseren wanneer je zelf gedoopt bent in een Kerk waarvan de opperste instantie een kwijlende ouwe vent is en waarvan de hoge raad pas onlangs toegaf dat Galilei gelijk had dat de Aarde rond was en niet plat, zoals ze hem indertijd onder dwang lieten zeggen? Een kerk die nog steeds condoomgebruik verbiedt en homo’s naar de hel verwijst? Een instituut dat door-en-door rot is van binnenuit en dat het credo huldigt ‘luister naar mijn woorden maar kijk niet naar mijn daden’?

Kwaadbloed – en nu gij.


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van Marie , op 30 December, 2002 @ 2:18

    Kwaadbloed 4 President?

  2.   Reactie van Mirjam , op 31 December, 2002 @ 12:12

    Onbekend maakt onbemind… wat de boer niet kent, dat vreet-ie niet en het klopt allemaal. Mensen zijn bang en angst maakt blind.
    (Liefde ook… maar daar wil ik het nu niet over hebben…)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress