14 March, 2005

Renaissance

Te vinden onder: Uncategorized — @ 7:03

Elke geschiedenis herhaalt zich, en in mijn geschiedenis zijn de donkere middeleeuwen net voorbij. Vreugde! – hoor ik u roepen, en inderdaad: met geheven hoofd betaalde ik de achterstallige pacht aan mijn provider zodat ik ondertussen vooral ter mijner vermaeck ende pleysier weer oeverloos kan zwalpen over een zee van ongebreidelde kennis en onvoorstelbare nonsens.
Het meest schrikbarende in de tijd dat ik offline was, was het besef dat ik na een dag of wat de boel niet eens miste, zelfs integendeel. De tijd die ik over had was onvoorstelbaar.
Bij wijze van belevenis raad ik hierbij iedereen die meer tijd online doorbrengt dan hij te sparen heeft welbedoeld aan om eens te ontpluggen voor een week of twee. Ga je email checken bij vrienden, zo passeer je daar ook nog eens. Bèl je pizzeria en hoor die stem met accent je bestelling noteren. En bovenal, start je bitmachine pas op wanneer je er echt iets nuttigs mee van plan bent ( je record op de ring van nfsu2 scherper stellen bv heheh )
Ik ben, voor mijn part, sinds de onlangse ontsluiting mijner webtoegang weer hervallen. Even heb ik kunnen proeven van de offline wereld die vroeger de énige was en die ik was vergeten maar sinds ik weer online ben ga in niet eens meer pissen zonder eerst te googelen naar hoe ik het effectiefst kan afschudden.
Vreugde! – ik hoor u lachen. Ik weet het zo nog niet. Elke renaissance kent zijn horten en stoten.


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van Zeveraar , op 14 March, 2005 @ 23:30

  Welkom weer aan boord, Pol! Het begon hier maar saai te worden. ;)

 2.   Reactie van Ronald , op 14 March, 2005 @ 9:27

  Herkenbaar

 3.   Reactie van verca , op 14 March, 2005 @ 20:27

  Kan eens goed doen hé, heb i.i.g. wat afstand genomen. Zat de eerste anderhalf maand gekluisterd aan mijn blog. Tja, had ook te maken met overdaad aan inspiratie en energie, en die moest ik kwijt natuurlijk, maar toch, ik kreeg genadeloos mijn klopje. Enfin, voel me terug een vrij mens. Aan wat allemaal een mens niet verslaafd kan zijn ;-)

 4.   Reactie van Chipo , op 14 March, 2005 @ 9:23

  Je bedoelt dat we ipv ons kapot te vervelen zonder jou (en d’n Derde) Lata en ik ons moeten ontknopen (katarm en muishand) en Konijnen moeten gaan vervelen?
  Alleen gedwongen, Pollebaby.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress