5 August, 2002

Rokers, test uzelve

Te vinden onder: Uncategorized — @ 2:46

Ik ben een roker, en ik beschouw me als een gelegenheidsroker. Een sigaretje bij de koffie of in het café is lekker. Ook heb ik respect voor niet-rokers en laat mijn pakje tabak liever in mijn broekzak steken wanneer ik nog maar vermoed dat roken ergens niet gewaardeerd zal worden. Ik rook pas nadat ik iets in mijn maag heb gehad, en het idee aan een sigaret vlak na het opstaan doet me ronduit walgen (meisjes, jullie zijn verwittigd). Ik heb ook nog nooit geprobeerd te stoppen met roken, niettegenstaande dat ik de gezondheidsrisico’s ken, maar dat gaat er ooit wel van komen. Nu nog niet.
Nu u mijn rookgedrag kent, kunt u eens over dat van uzelf (of over dat van uw nabijen) gaan nadenken. Wat voor roker bent u? Hoe zit uw rookgedrag in elkaar?En als u al eens bent gestopt met roken maar weer begon, hoe kwam dat dan?
Zoek het hier uit: http://medischnet.nl/rooktest/


reacties (6)


6 reacties, »

 1.   Reactie van CasaSpider , op 5 August, 2002 @ 4:41

  Nou, nou, Polski, gelegenheidsroker… Als u inderdaad bij ieder kopje koffie een sigaret opsteekt, moeten dat er al gauw zo’n 35 per dag zijn, toch?

 2.   Reactie van Polski , op 5 August, 2002 @ 10:51

  :D

 3.   Reactie van staalin , op 5 August, 2002 @ 10:13

  Ach ja, d’r is altijd wel een gelegenheid. Wel een onzin zo’n test. En dat noemen ze de vrije wereld. Nu, ik rook door tot het graf, en dan laat ik me cremeren en zet op m’n rouwkaart: Tomorow I’m smoke!

 4.   Reactie van Polski , op 5 August, 2002 @ 10:21

  Ik ken iemand wiens been moet worden afgezet omdat hij weigerde te stoppen met roken…

 5.   Reactie van steffanyken , op 17 February, 2009 @ 12:27

  ja ze je moet mr stopen he kut wijf trut ik ken iemand daaraan gesorven is

 6.   Reactie van diatch , op 17 February, 2009 @ 12:51

  ik vind da zo stom da ge rookt ik keniemand die zijn 2 bennen ni meer heeft :’(

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress