26 January, 2003

Saddam en de kaart in zijn mouw.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 5:51

Bush en zijn circus viseren Saddam, reppen met geen gebenedijd woord meer over Osama, en laten andere landen die onder hun neus staan te krijsen dat ze atoomwapens kunnen bouwen ongemoeid. Bush en zijn circus denken dat ze zich hun praat kunnen veroorloven omdat ze zelf zo ferm gerust in hun superpowers en hun rechtschapenheid geloven. Verdomme, Bush gebruikt in zijn toespraken het woord ‘god’ en de uitdrukking ‘god zegent ons’ (Gott ist mit uns) meer dan dat die vermaledijde clowns in hun jurken en vuile baarden en met patroongordels kruiselings over hun borst gegespt Allah durven aanroepen! En geeneen van de twee partijen die doorheeft dat het hier eigenlijk, heel feitenlijk, over de zelfde godheid gaat. Doch ik dwaal af.
Wat als Saddam het ultieme wapen zou bezitten? Ik heb het niet over chemische, biologische, nucleaire of andere vieze uitroeiingsmethodes, maar over iets dat veel drastischer is, iets dat werkelijk in staat is om een einde te maken aan niet alleen de mensheid zoals wij die kennen, maar ook aan alle andere levensvormen, zowel dierlijk als vegetatief en dit alles met juist één druk op het juiste knopje! Ik heb het ook over het feit dat de Amerikanen die nu zo diep in de stront zitten omdat ze vroeger niet verder hebben nagedacht dan dat hun kleine bekrompen neo-imperialistische geestjes het hen toelieten, de nu door hunzelfe uitgeroepen Grote Boeman precies die technologieën hebben verschaft die hem in nu in staat stellen om heel de Boel uit te wissen.
Arme Amerikanen.
Arme rest van de wereld.
En weer dwaalde ik af.
Laat me het even hebben over het tot ontploffen brengen van de gigantische ondergrondse olievelden die Irak bezit in plaats van het in brand steken van de Koeweitse bovengrondse oliewinnigsgebieden gelijk hij in GW I heeft gedaan. De truuk om zoiets te doen is simpel, daar hebben ze in Amerika ten tijde van de oliekoorts genoeg mee geëxperimenteerd, al was het in het klein om, het onderste uit de kan (lees olieveld) mee te kunnen halen, en de handleidingen daarvoor zijn te vinden op het net (nee ik leg geen hyperlink want je buurman zal maar een oliebron in zijn moestuintje hebben of Irakees zijn ).
Als Saddam dit plan ten uitvoer brengt hangen we allemaal. Al mag Amerika zulke stalen kloten hebben dat zijn eigen geschutsafweersysteem ervan in de war geraakt, het zal niet baten. En dat allemaal omdat ze persee met sleeën willen blijven rondrijden die meer dan twintig liter per honder kilometer zuipen.
BOEM, zeg maar gerust. Pak uw tandenborstel in en vergeet uw truien en dekens niet. Het zal lang koud blijven.


reacties (3)


3 reacties, »

 1.   Reactie van verbal jam , op 26 January, 2003 @ 14:33

  Interessant artikel met een interessant concept inderdaad. Dit lijkt een wat lauwe reactie, maar het enige waarop we kennelijk nog kunnen hopen is een laatste restje gezond verstand bij al deze oorloggeile gekken. Het gaat onze individuele invloed te boven.

 2.   Reactie van nathan , op 26 January, 2003 @ 15:00

  Europa moet als 1 man opstaan tegen Amerika, en de oorlog blokkeren. Die stomme Blair stuurt natuurlijk al troepen, maar gelukkig zijn Duitsland en Frankrijk al publiekelijk tegen. Ik had zo graag gehoord dat Belgie hetzelfde durfde zeggen, ipv. die stomme transporten nog eens toe te laten ook. De amerikanen moeten idd eens leren dat zij niet de arrogantie moeten hebben om te denken dat ze de enigen zijn die de wereld-vrede kunnen of moeten bewaren. Zoals het er nu uitziet, doen ze net het tegengestelde. Israel krijgt de vrije hand (het land dat de meeste U.N. overtredingen heeft), mag een nieuwe Berlijnse muur bouwen, en Irak wordt bedreigd met oorlog. Hopelijk heeft Irak dit nog niet gelezen …

  Praktisch gezien denk ik (hoop?) dat Irak dit scenario niet zal toepassen, omdat het hun pasmunt is.

 3.   Reactie van astrakanko , op 30 January, 2003 @ 14:51

  Misschien zijn de door de beschreven explosie geslagen kraters wel zòò diep dat de zee erin loopt en alles blust met als gevolg een hoop stoom die alles proper dampt. Waarna we nooit meer olie zullen gebruiken maar waterstof, die dan vrij uit de lucht te plukken is. :)

  (We kunnen beter optimistisch blijven want het alternatief is maar griezelen)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress