23 March, 2003

Send her back

Te vinden onder: Uncategorized — @ 23:59

De Amerikanen hebben van de Fransen veel steun gekregen in hun onafhankelijkheidsstrijd tegen het Britse rijk. Ze kregen schepen, munitie, mannen en geld. Sommigen bweren zelfs dat de Amerikanen hun onafhankelijkheid nooit verkregen zouden hebben als ze de Fransen niet hadden gehad.
Als teken van hun verbondenheid schonk het Franse volk de Amerikanen op 28 oktober 1886 het vrijheidsbeeld. Het symboliseert de verwantschap van de twee naties en hun gezamelijke strijd voor vrijheid en rechtvaardigheid.
Een paar onnozele Amerikanen hebben nu een online petitie opgericht om Lady Liberty terug te sturen naar Frankrijk. Ze vinden dat ze door Frankrijk in de steek gelaten zijn, en dat na wat de Yankees voor de Fransen hebben gedaan in WO2.

When we lifted them from the edge of destruction in the World Wars, we did so without asking anything in return, believing that this was what countries who stood for freedom would do in times of need. Even after the harsh lessons of the last century, France has failed to learn that appeasement bears only bitter fruit, and is attempting to prevent us from fulfilling our duty to overthrow an evil regime that threatens the safety of the people of the free world. This attitude cannot be tolerated by any patriotic American.

Onnozelaars.

Return the Statue of Liberty
Statue of Liberty – a history


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van Marie , op 24 March, 2003 @ 3:06

  Misschien moet Lady Liberty teruggestuurd worden omdat de Amerikanen en geen recht meer op hebben!

 2.   Reactie van chipo , op 24 March, 2003 @ 8:38

  en dat ze dan New York maar meteen ook teruggeven……

 3.   Reactie van astrakanko , op 24 March, 2003 @ 14:19

  Die debielen vergeten dat ze zelf bijna twee jaar hebben gewacht om zich te bemoeien met de oorlog in Europa, en dat dat waarschijnlijk nog langer had geduurd als Pearl Harbor niet was aangevallen…

 4.   Trackback van recent maryland news auto accidents , op 3 January, 2007 @ 15:20

  recent maryland news auto accidents

  Didn’t notice it before . . . quite clever.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress