25 April, 2005

Sex

Te vinden onder: Uncategorized — @ 19:12

Niet minder dan 36 standjes voor hem en voor haar.
Bij sommigen zou ik toch wat opletten met mijn rug.


reacties (33)


33 reacties, »

 1.   Reactie van verca , op 26 April, 2005 @ 19:17

  (zeg meiskes, sex-humor hé)Dat ik een bedprinses ben kan ik van mijn eigen wel zeggen ja, bescheidenheid achterwege latend, haha en heb jarenlang gymnastiek gedaan ;-). En neen, geef mij maar toch een andere bedprins. Dan toch wel liever de Pol dan die Dimulka ;-)
  Jullie vragen om een standje? Welja, hier is er een (lekker tegen-taboes): onderste-boven op je handen, de ander rechtopstaand vanuit de zetel. Is dat goed?

 2.   Reactie van majriM , op 26 April, 2005 @ 18:13

  http://www.dimulka.aha.ru/d05.jpg en da’s de prins zeker ;-)

 3.   Reactie van Relke , op 26 April, 2005 @ 18:01

  ‘…dan gaat het hart het misschien begeven bij sommigen’
  Nou, die denkt dat ze de enige bedprinses is in de buurt zeker?

 4.   Reactie van Chipo , op 26 April, 2005 @ 17:51

  als je maar bezweert dat je dat dan allemaal niet met Pollemans doet, ga je gang.

 5.   Reactie van verca , op 26 April, 2005 @ 11:04

  Hé, da’s niet eerlijk want van sommige staan er twee identieke op ;-)
  De allerlaatste moet ik toch eens uitproberen, daar ben ik nog niet op gekomen. En ik ken er nog maar die kan ik natuurlijk moeilijk uitbeelden, heh. En als ik het hier ga beschrijven dan gaat het hart het misschien begeven bij sommigen ;-)

 6.   Reactie van eazy , op 29 April, 2005 @ 19:55

  Ik begrijp nr. 36 niet zo goed. Iemand?

 7.   Reactie van verca , op 29 April, 2005 @ 12:43

  @Polskaya:…en de ontspanning na de ontlading mag volgen…:-)
  @Stefferd: heb ik al gedaan :-)
  http://casemier.exto.nl/gallery/detail/id/64132.html
  Peace V

 8.   Reactie van Polskaya , op 29 April, 2005 @ 4:17

  … en dat hiermee deze boel eindelijk mag rusten….

 9.   Reactie van stefferd , op 29 April, 2005 @ 3:30

  @iedereen behalve polskaya: voor straf alle dagen van de volgende week veel op advertentie’kes klikken op de pol zijne site. En nu in den hoek…
  @verca: ezelsoren op, gij :) en ook in den hoek!

 10.   Reactie van Charlo , op 29 April, 2005 @ 1:29

  @Chipo: u zit er volledig naast. Ik KAN een eikel zijn, maar dit wilt niet zeggen dat ik het ook ben. Semantics….
  En over die “echte vent?” opmerking, kan ik alleen maar luidmondig JA antwoorden. Heb daarnet in de douche namelijk geconstateerd dat ik nog steeds in het bezit ben van mijn drie voornaamste voortplantingsorganen die me definiëren als man, doch dit geheel terzijde.

  De opmerking an sich echter, kwam nogal verwijtend over. Heb ik een vergadering gemist waarin werd besloten dat het “zijn van een man” tegen de wet is?
  De drijfveer achter de opmerking boeit me echter wél. U slingert mij een verwijt naar het hoofd (twee zelfs) na amper 10 zinnen van mij gelezen te hebben. In deze 10 zinnen was ook geen enkel scheldwoord te bekennen. Had U geen ideeën meer voor een deftige conversatie, en hebt U daarom de toevlucht genomen tot het schelden?

 11.   Pingback van Chipos Hoekje :: Cock- and cuntteaser , op 28 April, 2005 @ 17:15

  [...] 29-04-05:

  Cock- and cuntteaser Elders wordt ik door een anoniem lafje vreselijk uitgescholden. Alsof ik: a: een groupie [...]

 12.   Reactie van verca , op 28 April, 2005 @ 20:20

  Jullie zijn er in ieder geval in geslaagd met jullie oorlogsvoering om mij volledig zwart te maken bij Pol, waarvoor bedankt! Jullie zouden goede soldaten zijn! Wie heeft hier uiteindelijk de kwalijke opzet? Vrouwen zijn vernuftige subtiele wezens, dat hebben jullie ook bewezen met jullie afbrekende tactiek!

 13.   Reactie van verca , op 28 April, 2005 @ 19:00

  Bon, naar de dames toe…ik neem alle schuld op mij, ook het feit dat jullie van begin af aan venijnig reageerden, ook mijn fout zeker? Het was inderdaad nog vrij onschuldig tot de tweede comment van mij, dat was provocerend inderdaad en dat heb ik ook op mijn eigen blog vermeld. Maar daar hadden jullie blijkbaar niet genoeg mee en bleven maar doordrammen. En als jullie kritiek hebben op mijn post of blog dan doe je dat inderdaad bij mij en niet bij de Pol, uit respect. Heb gezien dat jullie inderdaad verhuisd zijn. Doe gerust verder…Zo blijkt dat alles wat men zegt voor interpretatie vatbaar is…neem me niet kwalijk dat jullie anders denken dan ik en dat ik dan ook niet verder mijn tijd steek in stereotiep gedrag en een bekrompen mentaliteit. Is dat het enige waar jullie goed in zijn? Iemand afbreken In de comments? Want voor de rest kom ik jullie amper tegen in de comments met wat interessante commentaar.Ik wens jullie vooralsnog een prettige avond.
  En naar de Pol toe: mijn nederige excuses…

 14.   Reactie van Polskaya , op 28 April, 2005 @ 18:31

  @Verca: hou je ‘experimentjes’ in het vervolg op je eigen blog.

  @De anderen: jullie waren zo druk bezig met bakkeleien dat jullie niet eens gezien hebben dat ik jullie met twee standjes heb opgelicht: het zijn er namelijk maar 34 ipv 36.

  En nu ophouden allemaal.

 15.   Reactie van Herc , op 28 April, 2005 @ 17:33

  Waarom doe je alsof je te provocerend, te vulgair, te vanalles was om op polskaya aanvaard te worden? Niemand nam aanstoot aan je gepraat over standjes en sex, wanneer je begon te doen alsof jij de enige was die de grap begreep, de enige die ergens over “durfde” praten, werd je een storend element. De reden waarom iedereen genoeg van je kreeg was net omdat je je zo opstelde, “hehe, mijn experimentje is gelukt” was de beste smoes die je dan kon bedenken? Als ik nu op m’n stuk word gezet, zal ik ook maar beweren dat het een gedragsexperiment was zeker?

 16.   Reactie van Koekoekslogger , op 28 April, 2005 @ 16:11

  @ Chipo:

  Iemand een eikel noemen is niet netjes, beste konijnenlogger. En wat geeft jou het recht om de discussie stop te zetten? Nada! (Het was hier nu net amusant) Trouwens, als je dan toch wil schelden, moet je het meteen goed doen. Wacht effe…

  Wie denk je wel dat je bent? Jij zielige zelfverklaarde groupie van Polskaya die al een paar decennia niet meer van de grond is gekomen, omdat je nog steeds aan het dromen bent van een onderhoudsbeurt voor je uitgezakte tieten en dito face! Flikker toch op mens! Of ga wat Hollandse konijnen beffen. Whatever.

 17.   Reactie van Chipo , op 28 April, 2005 @ 11:27

  Nee hoor ik vind je alleen maar een eikel die oa mij probeert dingen in mij muil te schuiven. Echte vent zeker?

  Wat mij betreft is het hier wat deze lulkoek aangaat gesloten en mag maansverduistering voor eeuwig verduisteren, maar ik ga niet verder een bevriend log bevuilen.
  Excuses Pollemans. Ik lees en houd verder haar smoel, tenminste, hierzo.

 18.   Reactie van Charlo , op 28 April, 2005 @ 1:16

  @Pierre: algoed dat ik zeebenen heb. ARRRR matey!

  @Chipo: die “r” mag ook vóór de “l” staan. En heb ik ooit beweerd dat groepjes mannen beter of slechter zijn? Neeee, toch niet. Maar anderzijds kan ik mijn bewering wel staven aan voorbeelden die ik heb gezien. En blijkbaar moet ik ook hier weer constateren dat een vrouw die openlijk over sex spreekt afgedaan wordt als “feministisch incorrect”. Want oh! Vriendjes “imponeren” (zoals jullie het noemen) met standjes allerhande is “so not done”. Misschien is dat zo in jullie hoofdjes, maar ik zie er geen graten in om af en toe eens een avontuurlijk standje uit te proberen met mijn vriendin.

  De eerste die mij nu een seksistische, van porno bezeten zak vindt, wint een prijs. :-)

 19.   Reactie van Pierre , op 28 April, 2005 @ 1:04

  Hihi, eindelijk weer eens een storm in een glas water! Leuk! :-)

 20.   Reactie van verca , op 27 April, 2005 @ 23:00

  En denk maar niet dat ik me laat IMPONEREN door een stelletje kippen op één stokje die mij kennen van toeten of blazen!

 21.   Reactie van Chipo , op 27 April, 2005 @ 22:19

  @Chalro: ja en groepjes mannen, die zijn pas echt braaf.
  @Josiane: die stumperij lees je toch niet?

 22.   Reactie van verca , op 27 April, 2005 @ 22:42

  @Charlo: iemand die met verstand komt spreken ;-)
  @de rest: Hooo, wat een genot om jullie te zien koken, komaan get real! Blijkbaar had ik gelijk wat ik neerschreef, ‘ze durven haar zelfs met de grond gelijk te maken’ terwijl het complete gelul was. En over die taboes gesproken, ‘lekker tegen- taboes’, wel jullie zijn de vleesgeworden bewijs van het taboe ‘sex’. En over imponeren gesproken, neen, experimenteren noemt men dat!
  Jullie hebben er blijkbaar problemen mee dat de sex hier té direct wordt gebracht. Zoals ik al zei, dit was echt wel een leuk experiment! Girlpower! Vrouwen, zijn hard onder elkaar, amai.

 23.   Reactie van Josiane B , op 27 April, 2005 @ 21:09

  Ik heb net de post van Verca gelezen op haar weblog over deze commentthread. Wat een hoop nonsens en dikdoenerij is dat. Als ik al te choqueren ben dan is het door haar egotripperij. Die vrouw doet werkelijk alles om in de aandacht te staan.

 24.   Reactie van Charlo , op 27 April, 2005 @ 21:06

  En zoals het gezegde gaat: “Zet een groepje vrouwen bijeen, en je hebt een nieuwe oorlog”.

 25.   Reactie van Chipo , op 27 April, 2005 @ 19:38

  @Josiane: het is een koekoeklogger, dats het probleem.

 26.   Reactie van Josiane B , op 27 April, 2005 @ 18:42

  Verca, je lult niet alleen op andere blogs de comments vol, wat zeg je hier nu ook allemaal weer:

  ‘Jullie hebben iig gereageerd zoals ik had verwacht’. Nou mooi hoor, jij had juist niets verwacht het komt je alleen goed uit zo om nog iets van je gezicht te redden.

  Wat hoger beschrijf je een circusnummer dat tegen taboes ingaat. Op de vraag van Relke welk taboe nu eigenlijk geef je geen antwoord. (Het is trouwens een lachwekkend standje dat typisch is voor vrouwen die wat onzeker zijn en waarmee ze in bed hun boyfriendje wil imponeren. Tip: train je spieren. Ooit al eens hun ogen gezien wanneer je volledig stil ligt en hen ‘melkt’ zonder je handen te gebruiken? Ze zijn je achteraf ook veel dankbaarder dan wanneer je hen en verrekking laat opdoen.)

  Ook nog dit: ‘…dan toch liever de Pol dan die Dimulka’ Hier beledig je ‘de Pol’ al zul jij wel denken dat het grappig is. Dat is het niet. Maar ik vermoed dat je zelf wel kan uitvissen waarom niet. Anders zal ik je even op weg helpen. stel dat mannen over jou zouden schrijven: ‘… dan toch nog liever Verca dan dat lelijk wijf van op die foto’. Heb je hem?

 27.   Reactie van verca , op 27 April, 2005 @ 10:57

  Stout van mij hé

 28.   Reactie van verca , op 27 April, 2005 @ 10:48

  Nogmaals…Humor! Kan hier zelfs niet wat onzin uit mijn mouw zitten te schudden. Dat jullie hier zo serieus op reageren…mannen zijn daar iets minder venijnig in en lullen erop los ;-)
  Effe een onderonsje hier, tussen vrouwen alleen, kom je ook niet vaak tegen, lol. Jullie hebben iig gereageerd zoals ik had verwacht ;-). En wat dat publiek betreft…ben best tevreden met mijn publiek, maar zo zie je maar, wanneer sex ter sprake komt, mensen opeens wakkerschieten ;-)

 29.   Reactie van Chipo , op 27 April, 2005 @ 8:34

  Ja maar ze heeft publiek nodig, hoe dan ook.

 30.   Reactie van Josiane B , op 27 April, 2005 @ 3:00

  @verca: Ik heb al die akrobatiek nie nodig want ik kan mijn innerlijke spieren flink beheersen.

 31.   Reactie van Relke , op 27 April, 2005 @ 0:52

  En tegen welk taboe is dat standje?

 32.   Reactie van Nicky , op 11 January, 2007 @ 16:55

  en waar is de rest tussen deze 35, en standje 69 dan??

 33.   Reactie van Polski , op 12 January, 2007 @ 3:40

  om een demonstratie van de mankerende numero’s en bijhorende standjes te bekomen mailt u een simpel verzoek naar polskaya at gmail dot com.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress