5 June, 2002

SK8 or DIE!

Te vinden onder: Uncategorized — @ 1:29

En dan te weten dat ik mij in mijn snotneuzenjaren ook nog heb bezig gehouden met mijn nek nèt niet te breken op een houten plankje met vier rubberen wieltjes onder. Skaten :)
Trasher was ons lijfblad en Possessed to Skate ons lijflied. Een paar ferme builen en schrammen aan overgehouden, en één ferm lidteken op mijn rechterschouder dat ik nu nog steeds draag. Aan die zotte tijd kwam een einde toen ik op kot ging. Mijn deck heb ik nog steeds, ‘t staat op de schouw en doet dienst als decoratiestuk. (Of als trofee?) Helemaal versplintert, talloze malen herstelt en aan de tail letterlijk bijeengehouden door twee parkervijsjes. Soms betrap ik me erop dat ik bij het kijken ernaar een beetje glimlach en denk aan die waaghalzerij die ik er allemaal mee heb uitgestoken. Ons moeder was er nooit gerust in.
Maar dat bord kan rustig blijven staan, want ondertussen is er G-MAX Skateboarding! Kies uit drie verschillende halfpipes en haal de competitie onderuit met gedurfde combinaties van tricks en speed! Score punten met koelbloedig uitgevoerde stunts en imponeer idereen met de schijnbare achteloosheid waarmee je dat doet :) Opgepast, best verslavend!


reageer als eerste op deze post (0)


Reageer als eerste. »

Reageer als eerste.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress