22 September, 2004

Slow and Low

Te vinden onder: Uncategorized — @ 13:51

Strakjes begint er een lang weekend voor mij en ik ben al ferm aan het uitbollen want hier-waar-ik-mijn-dagen-vul is men over des providers maximum datalimiet gegaan. Elke webpagina die ik hier open heeft er zeven minuten voor nodig en dan komt ze nog niet eens altijd binnen. Rhôôôô ZZzzz
Er wordt met beschuldigende vinger naar de kuisvrouwen -mannen gewezen omdat het grootste gedeelte van de gedownde megabytes eh, gedowned zijn ‘s avonds laat wanneer er alleen maar kuisploegen in het gebouw aanwezig zijn. So much voor de netwerksecurity hier dus :D
Ik ga nog een koffietje halen.


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van Relke , op 23 September, 2004 @ 4:45

    oh gelijk bij ons. Sinds kort wordt ‘downloaden’ zonder toestemming bij ons op het werk gelijkgesteld aan diefstal en geeft reden tot ontslag.

  2.   Reactie van no3 , op 24 September, 2004 @ 9:32

    Jippie, straks wordt ff gaan kakken op het werk strafbaar omdat je dan tijd steelt van de baas, en je moet maar gaan voor je aan de slag gaat.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress