25 April, 2005

Slurfbeesten

Te vinden onder: Uncategorized — @ 6:05

En hier zijn de olifanten die een week ofzo geleden in het nieuws kwamen omdat ze een restaurantje gingen doen


reacties (6)


6 reacties, »

 1.   Reactie van verca , op 26 April, 2005 @ 11:25

  Maar neen gij, die beestjes worden goed verzorgd hoor…nog nooit naar een circus geweest? Ja, ik weet het, zielig, maar als je de beesten terug in de natuur loslaat dan weten ze hun weg ook niet meer te vinden. Net zo goed voor de dieren in de Zoo. Kan je ook bekijken als dierenbeulerij. Die beesten zijn echter geen ander leven gewend ;-)Maar het blijft zielig, ja. Zie ik ook wel liever die beestjes in de natuur ;-)

 2.   Reactie van Chipo , op 26 April, 2005 @ 10:27

  Wat is daar nou schàààtig aan? Dierenbeulerij schàààtig?

 3.   Reactie van verca , op 30 April, 2005 @ 3:52

  En als ik jou was, zou ik beter leren schrijven in de comments. Je bent een ‘misantroop’, zo dunkt me, met je venijnige comments altijd over mannen en vrouwen, overal, en houdt alleen maar van katten en konijnen zeker in de eerste plaats, laat staan van jezelf!

 4.   Reactie van verca , op 25 April, 2005 @ 11:13

  Da’s minder. Zat vorig jaar met een vriend op een terras op ‘t Zuid en zag opeens een horde olifanten voorbijlopen. Whaa, die sfeer, effe de sfeer aan het museum doorbrekend. Ze liepen achter elkaar, elkaars staart vasthoudend met hun slurf. Schàààtig!!! En voor het museum zijn ze nog eens op elkaar gaan staan. Stuurde toen een sms’ke naar een vriend en die stuurde terug: ‘Gij hebt te diep in je glas gekeken zeker? Zien ze roze?’Mijn compagnon stuurde ook naar verschillende mensen sms’kes en kreeg elke keer hetzelfde antwoord, haha.
  Neen neen…, het was écht…

 5.   Reactie van Chipo , op 27 April, 2005 @ 9:59

  Natuurliljk ga ik niet naar een circus, idioot. Alleen als er geen beesten in zouden zijn. Ik zie liever mensen uit een tapeze lazeren dan leeuwen vernederd worden door eikels die hun pik achter na lopen en toegejuicht worden door wijven die diezelfde pik achterna lopen.
  Overigens, als die dierenbeulen die beesten al niet al ooit eens uit de natuur hadden ghehaald was jouw commentaar hele academisch.
  Ik zou me eens een beetje oriënteren voordat ik begin te praten, zie bijvoorbeeld http://www.gaia.be

 6.   Reactie van Josiane B , op 27 April, 2005 @ 3:34

  @ Verca: is het nu zielig néé of zielig ja?

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress