21 March, 2003

Sommige dagen…

Te vinden onder: Uncategorized — @ 19:48

Het zijn bommen die vallen, en niet alleen in Irak.
Daarnet, een kwartier voor het eerste weekende van de lente zou beginnen, riep baasje me bij zich. Ik moest begrijpen dat het niet persoonlijk was maar om pure economische redenen. De webdesignafdeling draaide vierkant, ze rendeerde niet genoeg, en hij was geen liefdadigheidsinstelling. Of ik hier nog even wou tekenen, tankkaartje en autosleuteltje wou teruggeven, en dan kon ik met een collega een lift naar huis krijgen.
Drastisch. Als een bom.
Nu ben ik wel drie maanden uitbetaald, dus de eerste weken ga ik het er ongelooflijk van pakken. Eindelijk een vakantie die iets langer duurt dan tien dagen! Joepie! Ik ga lang in bed blijven liggen, ik ga ontbijten – croque met koffie en sinaasappel – in van die kleine eethuisjes waar ze kranten hebben en dan ga ik wat door de stad slenteren om te eindigen op een terrasje op de Groenplaats in het zonnetje. Ik zal even aan mijn collega’s denken en er eentje drinken op hun arbeidsvreugde. En ‘s nachts ga ik eindelijk tijd hebben om mijn eigen projectjes serieus uit te gaan werken. ppHeadlines kan zelfs afgeraken, de linkdumpsite heeft dringend aandacht nodig, en dan is er nog iets wat op stapel staat maar dat is nog ff een geheim want daar heb ik nog wat werk aan. Na anderhalf jaar vroeg opstaan en geëmmer en gedoe met vervelende klanten enzo, ga ik nu eerst mijn eigen soigneren!


reacties (9)


9 reacties, »

 1.   Reactie van Sir_Psycho , op 21 March, 2003 @ 21:40

  Ai :( Al een geluk dat je ‘t goed oppakt. Geniet van de 3 maanden en wuif even naar die vieze bruine blok op de Groenplaats als je op da terraske zit, kans is groot dat ik daar al dan niet les aan het volgen ben. (Ik wist trouwens niet dat er iets webdesignachtig in Boechout was?)

 2.   Reactie van Polski , op 21 March, 2003 @ 21:17

  Die gelen blok op den anderen hoek van de Smout, over dat autokerkhof.
  Als ik wuif ist om een pint te pakken he Sir P :)

 3.   Reactie van bernard , op 21 March, 2003 @ 23:27

  Moed,man.Verder doen. Kop recht.

 4.   Reactie van liliwens , op 22 March, 2003 @ 0:43

  achter de wolken schijnt de zon,en de lente is zeker begonnen,dat zie je wel wanneer je op een terrasje zit,alé santé en op een nieuwe start :)

 5.   Reactie van Marie , op 22 March, 2003 @ 5:04

  Met uw kwaliteiten? Uwen baas gaat er spijt van krijgen.

 6.   Reactie van majriM , op 22 March, 2003 @ 18:29

  hmmz… 3 maanden maar… :’(
  Maar verder heel veel succes!!
  Geniet van het zonnetje en de croque :-P

 7.   Reactie van odette , op 22 March, 2003 @ 18:20

  Kweeniet of ik dit mag zeggen in tijden van economische malaise, en ik heb m’n baan nog erg hard nodig maar *zucht* ik ben een beetje jaloers.

 8.   Reactie van Bart VH , op 22 March, 2003 @ 21:03

  Grrrr, nu wordt het nog moeilijker met die domainname :)

  Succes!

 9.   Reactie van Frederik , op 25 March, 2003 @ 8:48

  Geniet er maar van !

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress