28 February, 2003

Spammer

Te vinden onder: Uncategorized — @ 12:02

Fuck Spam!Al weken krijg ik in mijn extern mailboxje van een zekere individu ongevraagde email. Het betreft hier emails gericht aan zijn kinderen en familie waarvan hij om mij onduidelijke reden meent dat hij de inhoud via cc. moet delen met de vlaamse webloggemeenschap, en mailtjes met .doc-attachments bevattende obscure teksten over politieke aangelegenheden waarover de afzender zitten wrochten heeft en die hij zo belangrijk acht dat hij wil dat heel zijn adressenbestand er aandacht aan besteedt. De manier waarop hij mijn mailbox blijft bestoken omdat hij vindt dat ik zijn teksten moet lezen (ondanks mijn mailtjes naar hem toe met de vraag ermee te stoppen) doet me denken aan een kleuter die in het volle gewoel van de anale fase met zijn pollekes de muren vol stront smeert om mama een cadeau te doen. Wel ik wil geen stront tegen de muren van mijn mailbox. Tenminste geen ongevraagde. En daarom heb ik onze beste vriend, die blijkbaar de anale fase niet achter zich heeft gelaten en tevens een abonnee van telenet is, aangegeven bij abuse.telenet.be. Omdat ik het beu was telkens zijn niet-gewenste, kilobytes verslindende en totaal buiten mijn interesse-sfeer liggende emails te moeten deleten teneinde de boel niet te laten dichtslibben. En omdat hij niet wou luisteren toen ik hem vroeg ermee op te houden.
Wel, misschien dat zijn ISP hem kan doen stoppen. Godverdomde idioot, dat hij zijn rommel op het net zwiert ipv het naar iedereen toe te mailen. Maar nee, B. weet het beter.

UPDATE: dat is snel!
(uit de mailbox)

Geachte,

WIj hebben uw klacht opgevolgd.

Met vriendelijke groeten,

Harald Jacobs
Internet Abuse Administrator
0800/66.000


reacties (5)


5 reacties, »

 1.   Reactie van joeri , op 28 February, 2003 @ 13:27

  ik had al een rule die post van hem recht naar de trash liet gaan :) tnx pol.

 2.   Reactie van Dominiek , op 28 February, 2003 @ 15:31

  Ik vreesde al dat ik de enige was die die attachments van hem niét opende en niét las…

 3.   Reactie van chipo , op 28 February, 2003 @ 16:34

  Als je nou in ieder geval zijn adres ergens hierzo neerzet krijgt hij ook allerlei meuk, vanzelf. Hippo van Linke Soep heeft er zelfs een speciaal logje voor gebouwd. Klojo’s.

 4.   Reactie van Polski , op 28 February, 2003 @ 21:07

  Zijn persoonlijk adres heeft iedereen al omdat hij immers ook lustig zijn cv naar ons allemaal doormailde. Moesten er nu nog een paar meldingen bij abuse binnenkomen dan zal hij eindelijk een toontje lager zingen.

 5.   Reactie van namreh , op 1 March, 2003 @ 16:02

  inderdaad de abuse van telenet werkt zeer goed! ik heb hem ook al enkele keren ingeschakeld tegen echte telenet-spammers en het probleem was binnen enkele dagen vakkundig “opgelost”.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress