4 October, 2002

Spijtig, het lag er niet.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 21:56

Toen ik diezelfde dag thuis kwam ging ik opmiddellijk op zoek in mijn documentatie en daar vond ik de volgende elementen die mij sterken in mijn overtuiging. Ten eerste vond ik in het boek “De Rechtvaardige Rechters gestolen” van Kerckhaert & Mortier een schetsje van de opening waardoorheen ik me destijds had gewrongen om achter het altaar te komen. Op dezelfde bladzijde vond ik onderaan de weergave van de gebogen muur met daaronder een aanduiding waar de constructie gemaakt zou kunnen zijn. Gelukkig had ik destijds de bovenvermoende opening gemeten, bij nazicht bleken de maten exact overeen te stemmen, 61 X 51

http://users.pandora.be/dua-rr/oplossing4.html


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van no3 , op 4 October, 2002 @ 22:14

    Spijtig, idd.
    Maar in ieder geval is Gent dát mysterie nog niet armer, goed voor den economie 8)

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress