10 June, 2002

Stand van zaken na 19 uur oogjes open

Te vinden onder: Uncategorized — @ 9:21

Werkweekend is achter de rug, de boel is net niet afgeraakt, alhoewel ik er heel de nacht aan zitten zwoegen heb. Sommige dingen moeten echt nog eens herzien worden met de klant erbij.
‘k Zit nu achter mijn schermke op het werk samen te vatten wat er nog allemaal gedaan moet worden, dan kan dat in een emailtje naar den baas zijn bureau. De nacht was sneller voorbij dan ik dacht. Die vogels begonnen om half vijf al van hun voeten te maken, en om vijf uur begon het te gloren.
Verder heeft de server van Kwaadbloed, waarop Polskaya mede gehost wordt, rond een uur of twee vannacht een nieuwe machine gekregen, zijn alle accounts daarop overgezet en sindsdien verschijnt er een vieze error bovenaan. Ook mankeer ik de laatste posts en de laatste entrys in de shoutbox :( Kwaadbloed mankeert er ook een paar (en nie alleen posts) en die kan er ook nie echt mee lachen. 1000letters is buiten schot gebleven. Algoe!
Helpdesk van Hostingservice verwittigd, maar die gasten hebben nog niet gereageerd op mijn ‘ticket’. Ik hoop anders wel dat ze het snel kunnen fixen.
Ok, en nu met liters koffie de werkdag doorheen worstelen. Om half twee vanmiddag zal ik er vierentwintig uur hebben opzitten. Wanneer ik thuiskom strax ga ik langs de videotheek en haal er de meest dwaze film die ik maar kan vinden, laat de pizzakoerier komen, en plof me in de zetel waar ik niet meer uitkom tenzij om mezelf naar bed te slepen. Ik raak geen toets meer aan na vijf uur (beloftes…beloftes)


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van karma , op 10 June, 2002 @ 10:50

  lijkt erop dat de XML library voor PHP niet geïnstalleerd is op de nieuwe server, en dat er een oude backup van de database online werd gezet

 2.   Reactie van Polski , op 10 June, 2002 @ 18:41

  Grrr..kan die foutmelding iets van doen hebben met de nieuwe php 4.2.1 versie? Globale Variabelen-toestand? Mijn probleem of aletia’s probleem…

 3.   Reactie van verbaljam , op 10 June, 2002 @ 19:32

  Je site is nou wel een stuk sneller dan vroeger!

 4.   Reactie van Polski , op 10 June, 2002 @ 21:17

  Ja, ik heb ondertussen bericht gehad van die gasten. Ze zijn volop bezig heel het boeltje naar een andere machine te verhuizen. Sommige dingen zijn nog niet geïnstalleerd, en dat zorgt tijdelijk voor ongemakken.
  Inderdaad wel fijn dat ie eindelijk opent zoals het hoort, als in een flits!

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress