16 February, 2005

Strijdlustige bejaarden

Te vinden onder: Uncategorized — @ 18:12

Deze mobiele bejaarden voelen de need for speed en scheuren ervandoor op hun Scootmobiel, ondertussen trachtend geen paaltjes te raken, niet van de baan te sukkelen en zich te herinneren waar de eindmeet is.
Als ik oud ben wil ik ook in die club!

“hela Bompa, wasda? Een electronisch’ afstelling? Uw servomoteureke aan het opdrijven geweest? da mag nie he! Kom, op de rollekes daarmee!”

Old people racing (.Qt – gehost door )


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van Paul , op 16 February, 2005 @ 20:31

    Ik wil dat ding nu!

  2.   Reactie van Lucas , op 17 February, 2005 @ 12:35

    Awel, ze hebben er tenminste plezier aan. Groot gelijk Pol, dat wil ik ook op mijnen ouwen dag… ipv in een ‘rust’huis te zitten wegkwijnen… Alleen tegen dan zullen valhelmen met ‘HANS’ al verplicht zijn, vijfpuntsgordels, zul je slechts één merk banden mogen gebruiken, de cellen van de accu’s zullen slechts één minuut voor de start verdeeld worden per loting alsook de electronische sturing voor de motor. Zal er dan nog FUN aan zijn? Volmondig JA! Altijd beter dan het voornoemde wegkwijnen in het ‘RUST’huis, zonder bezoek van je kinderen die je allang vergeten zijn. En meneer pastoor komt ook nie meer, want die zijn allemaal allang getrouwd sinds dat mag van de nieuw aangestelde Paus. Een jonge dit keer, ze wilden de jeugd terug bekeren tot de Rooms-Katholieke kerk. Daarom zijn alle kerken omgebouwd tot Disco’s waar DJ Deus de Hoogmis aaneen mixt en de koorknaapjes in het oksaal nu aan een paal dansend met hun minirokjes zwaaien. De kathedralen van weleer zijn nu Hoogtempels van het RoomsKatholicisme geworden, waar week-retraites georganiseerd worden voor jongeren die er echt niet genoeg van kunnen krijgen alleen op Zondag te kunnen celebreren. In deze ex-kathedralen beginnen de plechtigheden op vrijdagavond om te eindigen met een after-celebration op dinsdagmorgen. Er zijn gigantische slaapruimtes voorzien, chill-out zones met verfrissende pillencombinaties en machtig grote rookbare planten; het geheel badend in een soortement oranjeachtig licht dat goed voor de groei en de structuur in je lichaam schijnt te zijn; en een POWER-bar waar je enkel moet beloven niet meer dan 2 keer per weekend langs te komen voor de broodnodige energie-pil. Je ziet het, voor de oudjes hier geen plaats, dus laat me maar racen in plats van naar dat ‘GESTICHT’ (wat een raar woord’te gaan…

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress