22 November, 2002

Strippen voor Irak.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 0:56

50 Amerikaanse vrouwen uit Marin, Californië, menen het zo serieus met de vrede, dat ze afgelopen dinsdag hun kleren uittrokken en ons met hun blote lijven het woordje ‘peace’ uitspelden op het natte gras van het ‘Love Field’. Ze deden dit uit ‘sympathie voor het volk van Irak’ en ‘uit afgrijzen voor de nachtmerrie van de oorlog die dreigt’, maar bovenal gebruikten ze hun naakte lijven om ‘de Bush-regering te shockeren’:

“Women from all ages and walks of life took off their clothes, not because they are exhibitionists but because they felt it was imperative to do so,” the organizers added. “They wanted to unveil the truth about the horrors of war, to commune in their nudity with the vulnerability of Iraqi innocents, and to shock a seemingly indifferent Bush Administration into paying attention.”

50 naked women spelling out the word peace - klik voor groter beeld

Ik zou qua sympathiebetuiging al genoeg hebben aan twee vrouwen die het getal 69 kwamen uitbeelden om mijn bed. Maar ik ben dan ook geen heel volk :)

West Marin Women Strip for Peace
Marin Women Embody Peace


reacties (4)


4 reacties, »

 1.   Reactie van marius , op 22 November, 2002 @ 8:25

  Rechts heeft er een nog een soort petje op. Ik vind dat ze het over moeten doen!

 2.   Reactie van Kwaadbloed , op 22 November, 2002 @ 9:33

  …en moeten leren tellen, want da zijn er geen vijftig.

 3.   Reactie van bernard , op 22 November, 2002 @ 17:48

  Zie, als oudstrijder van de vredesbeweging in de jaren ’80 lucht mijn hart hierbij op.Originele aktie.Eindelijk weer leven.

  Merk op: aangezien Be. niet zal uitgenodigd worden deel te nemen aan de militaire Irak campaign ( behalve misschien een “material bridge” in de haven van Antwerpen, O.K.,no problem: de Duitse regering Schröder-Fischer, hoe sterk en gemeend ze zich kant tegen deelname aan die Irak campaign, zal ongetwijfeld de mil. luchthaven vanRamstein ter beschikking stellen, waarom zouden wij dan de transit A’pen weigeren?) zal aan Be. wel gevraagd worden militair aktief te worden in Afghanistan. Goed: medische ploeg, een Hercules, en nog wat.Echt goed.

 4.   Reactie van Chipo , op 23 November, 2002 @ 8:50

  Kwaadbloed: ze hebben reserves voor als het er eentje te koud heeft.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress