25 August, 2002

Stripperella

Te vinden onder: Uncategorized — @ 19:28

Stan Lee’s Spiderman the Movie , bracht in het openingsweekend alleen al 114 miljoen dollar op, wat meteen goed is voor een record, en terwijl de film nog steeds draait in duizenden zalen, is Stan Lee alweer met een ander project bezig. Een animatiereeks deze maal, starring the voice ende fysieke attributen van Pamela Anderson. Pamela geeft gestalte aan Stripperella, een babe voorzien van superpowers, zoals de ultraviolette stralen die Strip uit haar boezem kan laten schieten en die elke tegenstander kan omtoveren tot een hoopje smeulende as. Ook kan zij dankzij een speciale onder-de-tong scanner digitale afbeeldingen van voorwerpen maken wanneer zij erover likt en die dan naar de centrale computer sturen. En wat dacht u van haar ‘waarheidsborsten’, die haar vertellen of een persoon liegt als die zijn handen op haar borsten legt?
Gedurende het halve uur dat elke aflevering duurt, zal Strip het moeten opnemen tegen vijanden als de evil plastische chirurg Dr.Cesarean, die o.a. nytroglycerine borstimplanten heeft geïnstalleerd bij Strips vriendinnen. De plaatselijke striptent zal dienen als uitvalsbasis voor Strip. Je maakt er kennis met andere personages zoals Persephone, die een driekhoeksverhouding heeft met een Siamese tweeling.
Het ziet er allemaal nogal straf uit, maar Stan Lee is niet bezorgd dat mainsteam Amerika nog niet klaar zal zijn voor zulke programmas. Hij denkt dat als Stripperella met de juiste proporties getekend wordt en met de juiste bewegingen geanimeerd, toch al zeker de mannelijke kijkers niet teleurgesteld zullen zijn.
De serie zou in april volgend jaar in Amerika van start gaan. Lol! Een strippende crime-fightster met stralen schietende tetten en een fotokopieërende tong. Ben benieuwd wanneer de eerste afleveringen op Kazaa te vinden zullen zijn :)


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van Kwaadbloed , op 25 August, 2002 @ 20:37

    Ik heb hier iets dat ze mag komen scannen :)

  2.   Reactie van bernard , op 25 August, 2002 @ 23:47

    Kwaadbloed behoort opnieuw tot de levenden, ‘t is niet te geloven.

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress