15 September, 2006

Stuur me een Odeo!

Te vinden onder: Uncategorized — @ 23:57

Hebt u Polskaya altijd al eens willen zeggen wat u denkt? Pijnig dat orgaan achter dat lage voorhoofd van u niet langer over hoe u met uw worstvingers een iets of wat samenhangende tekst uit uw met onbestemde vetzakkerij besmeurde toetsenbord moet puren, brul uw gebral in uw micro en stuur me een Odeo.

Stiekem tot over uw oren verliefd op Polskaya? Laat het niet aan uw hartje komen en fluister me zwoel en zwijmelend van uw zweverigheid en misschien zwelt mijn hartje ook wel. Streel mijn oor en stuur me een Odeo.

Polskaya altijd al een toffe pé gevonden die hoogdringend iets mag drinken van u ? Stuur me een Odeo met plaats en tijdstip van het aanstaande gezwelg en ik ben uw man.

Een luisterend oor nodig en stuiven uw vrienden en kennissen spoorslags weg wanneer u in aantocht bent? Polskaya hoort wat u zegt wanneer u me een Odeo stuurt.

Kent u een goeie mop maar niemand lacht erom? Polskaya lacht met u zoveel u wil. Stuur me een Odeo met uw beste moppen.

Etcetera.

Send Me A Message

Odeo, een online service die voor adioclips wil worden wat YouTube is voor video en Flickr voor afbeeldingen:

Odeo is a creative way to record and share audio—and it’s free. You can record audio and then share it with your Odeo contacts, by email, or by placing it in a Channel for all the world to hear. Audio from Odeo can be downloaded to desktops, iPods, and mp3 players. We’re working to make sharing audio via the web better and as easy as possible.

Onderaan de rechterkolom vindt u de ‘send me an odeo’ button. Stuur me uw stem :)


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van Charlo , op 15 September, 2006 @ 23:31

    Heh, waar beter dan Zuiderzinnen om enen te drinken?

  2.   Reactie van bernard , op 16 September, 2006 @ 10:56

    Pas op, P. Het is het begin van ” I love it to be liked & I like to be loved”. Leidt tot veel miserie, schrijf op.

RSS feed voor deze reacties.

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress