27 November, 2002

‘t Kan vriezen, ‘t kan dooien.

Te vinden onder: Uncategorized — @ 8:02

Net wanneer mijn financieël plan meer de allures van een rampenplan begon aan te nemen, storten die brave mensen van Electrabel mij een klein maandloon terug aan teveel betaalde rekeningen. Zo onverwachts en zo genereus dat ik naar hun dienst facturatie moest bellen om de boel te checken. Het meisje aan de andere kant van de lijn moest lachen toen ze me zei :”nee meneer, dat geld krijgt u van ons teruggestort hoor”.
Hmmm…die klote-sint slaat mij al twaalf jaar over. Zou ik nu voor mezelf wel of niet……


reacties (2)


2 reacties, »

  1.   Reactie van no3 , op 27 November, 2002 @ 12:55

    mmm, schoon gerief :)

  2.   Reactie van Marie , op 27 November, 2002 @ 17:12

    Doen! Dan mag ik daar ook mee spelen :P

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress