17 September, 2002

Tatjana en de belgische regering

Te vinden onder: Uncategorized — @ 11:40

Als alles goed is komt Tatjana vandaag weer naar Belgïe. Tatjana is een briljante jonge Slovaakse vrouw die hier haar studie’s is komen doen, perfect Nederlands spreekt (en Duits en Italiaans en Frans en Engels en Russisch), een jobaanbieding van een vooraande Belgische firma op zak heeft voor wie ze dankzij haar talenten en haar talenkennis de markt in haar moederland zou kunnen gaan ontsluiten, maar die na haar studies door die pippo’s van de Belgische Staat gedeporteerd werd naar Slovakije omdat haar visum teneinde was gelopen, en die klote-pippo’s van de Staat er geen heil in zagen haar visum nog te verlengen. Waarom zouden ze ook? Tatjana is toch maar een Oostblokse die hier kennis komt opdoen. Bon, ze is nu van school vanaf, dus heeft ze hier niets meer te zoeken. Ze is onder dwang op het vliegtuig gezet.
Dat de Slovaakse hier ondertussen een relatie heeft met een kerel die haar meer dan waard is, dat ze een uitgebreide vriendenkring heeft opgebouwd bestaande uit mensen die van haar houden om wie ze is en om wat ze doet, dat ze overmorgen direct kan beginnen in haar job waar ze zich als een vis in het water zal voelen, dat ze meer beleefdheid en respect voor iemand kan opbrengen dan de gemiddelde Belg voor zichzelf, dat ze meer liefde en warmte voor haar medemens over heeft dan diezelfde medemens nog maar kan bevroeden, dat ze haar plaats in dit landje meer dan dubbel zal verdienen en dat wij het ons eigenlijk echt niet kunnen veroorloven om iemand zoals zij te laten gaan….al die dingen doen er voor die klootzakken die de wetten maken niet toe. Betonkoppen zijn het. Tatjana moest terug, ondanks alles. Weg uit België, en rap godverdomme!
En dan te denken dat buitenlanders die goed kunnen voetballen hier in dit land vol imbecielen en opportunisten op twee weken tijd Belg zijn zodat ze mee kunnen doen met de nationale competitie zonder dat ze nog maar één woord nederlands spreken, doet pijn en is haast niet redelijkerwijs te bevatten. Het bewijst slechts dat je hier in dit imbeciele katholieke hypocriete door-en door verrotte stuk in eigen sap verzopen vaderland slechts iets kunt bereiken wanneer je volk kènt, en niet wanneer je iets kùnt.
Vandaag komt ze na vier maanden met een vakantievisum het land weer binnen. En ik zal je zeggen wat er gaat gebeuren: binnenkort vieren we een trouwfeest.
Welkom terug Tatjana! Ik ben blij dat je er weer bij bent :) En stuur de rascisten maar door naar mij. Ik leg er elke morgen twaalf van tussen mijn boterhammen.


reactie (1)


1 reactie »

  1.   Reactie van verbal jam , op 21 September, 2002 @ 13:25

    Tussen je boterhammen? En nog steeds geen maagklachten?

RSS feed voor deze reacties. TrackBack URL

Voeg een reactie toe:

Powered by WordPress